Închide meniul
Foto

Soţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

Publicat: 26 iunie 2024, 17:23

Reclamă
Soţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Jessica Aidi a îmbrăcat un costum de baie minuscul, iar imaginile s-au viralizat!

Soţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii

Marco Verratti şi Jessica Aidi / Colaj Instagram

Soţia lui Marco Verratti, Jessica Aidi, şi-a uluit fanii. Cunoscutul model se distrează în Ibiza alături de fostul mijlocaş al lui PSG. Originară din Franţa, Jessica a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi le-a aprins imaginaţia urmăritorilor ei de pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra l-a făcut pe Verratti să uite de divorţul de Laura Zazzara, cea cu care are doi copii. Jessica servea într-un restaurant din Paris în momentul în care l-a cunoscut pe fostul internaţional italian, iar de atunci a avut un succes uriaş. A pozat pentru mai multe reviste celebre şi a defilat pe cele mai importante podiumuri de modă.

Soţia lui Marco Verratti şi-a uluit fanii. Imagini spectaculoase cu Jessica Aidi

Urmărită de aproape 750.000 de oameni pe contul ei de Instagram, Jessica a postat imagini care s-au viralizat imediat. S-a afişat pe plajă într-un costum de baie negru, minuscul (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fotografiile în care apare şi Marco Verrati au adunat zeci de mii de aprecieri. „Superbă!„, „Perfecţiune„, „M-am îndrăgostit” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Jessica.

Marco Verratti şi Jessica Aidi s-au căsătorit la numai patru zile după ce a ajutat-o pe Italia să câştige EURO 2020. Mijlocaşul care a ajuns la Al-Arabi nu a fost convocat în lotul pentru această ediţie a Campionatului European.

Reclamă
Reclamă

Verratti are o cotă de piaţă de 18 milioane de euro. Are în palmares 9 titluri cu PSG în Ligue 1 şi a jucat o finală a UEFA Champions League.

Mijlocașul italian a decis să plece de la Paris Saint Germain, după 11 sezoane petrecute pe Parc des Princes. Al-Arabi a plătit 45 de milioane de euro pentru a-l aduce în Qatar. Marco primeşte un salariu colosal – 30 de milioane de euro pe an.

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al 8-lea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

Luciano Spalletti a avut prima reacţie după ce Italia a egalat Croaţia (1-1), în al optulea minut al prelungirilor partidei de la EURO 2024. Golul înscris de Mattia Zaccagni a trimis Squadra Azzurra în optimi. Croaţii au nevoie de un miracol pentru a nu fi eliminaţi din faza grupelor.

Reclamă

Încă nu ne-am arătat adevăratul nostru nivel, dar această calificare este meritată şi a fost dificilă. În seara asta (luni seara, n. red.), am meritat calificarea, pentru ce am văzut pe teren”, a declarat Spalletti la conferinţa de presă.

Voi aţi spus că este ‘grupa morţii’. Eu nu am spus asta. Dar Spania este foarte puternică şi Croaţia la fel”, a adăugat selecţionerul Italiei.

La final, am avut şase jucători în atac şi trebuia totuşi să păstrăm un echilibru. Ceilalţi jucători, în trei, trebuiau să acopere 60 m de teren şi au făcut-o. Cei care au intrat au fost uriaşi, cei care au jucat zece minute au fost fundamentali. Ei au fost perfecţi”, a explicat Spalletti.

Desigur, sunt lucruri de îmbunătăţit şi trebuie să le facem repede. Dar facem ce trebuie făcut”, a adăugat el.

Dacă uneori coborâm sub nivelul minim în anumite momente, este pentru că există presiune. Nu este simplu să începi ştiind un egal nu-ţi ajunge. Te poate face să nu fii suficient de curajos”, a mai spus selecţionerul italian.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și