Închide meniul
Foto

Soţia lui Michael Schumacher a luat decizia aşteptată de toţi fanii marelui campion! Anunţul făcut la 10 ani de la accident

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2023, 13:42 / Actualizat: 16 noiembrie 2023, 15:26

Soţia lui Michael Schumacher a luat decizia aşteptată de toţi fanii marelui campion! Anunţul făcut la 10 ani de la accident

Soţia lui Michael Schumacher a luat decizia aşteptată de toţi fanii marelui campion

Colaj cu Michael şi Corrina Schumacher - Profimedia Images

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a luat decizia aşteptată de toţi fanii marelui campion de Formula 1, la aproape 10 ani de la teribilul accident din 2013, în urma căruia Schumi a stat în comă 250 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În anii trecuţi de la 29 decembrie 2013 până acum, informaţiile legate de starea în care se află de fapt Schumacher au fost ţinute în mare secret de familia septuplului campion mondial. Apropiaţii care au mai apucat să îl vadă pe fostul pilot s-au abţinut şi ei de la orice fel de comentarii.

Soţia lui Michael Schumacher a luat decizia aşteptată de toţi fanii marelui campion

Totuşi, lucrurile se vor schimba după decizia luată de familia lui Schumacher. The Sun anunţă că un nou documentar va fi prezentat de nemţi, pe ARD, iar, de această dată, vor exista mai multe detalii despre ziua accidentului, dar şi despre starea actuală a lui Michael Schumacher.

Asta după ce în precedentul documentar important despre Schumacher, Corinna a refuzat să vină cu informaţii despre modul în care trăieşte acum soţul ei.

Detalii răvășitoare despre Corinna, soția lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Eddie Jordan, un apropiat al familiei lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri uluitoare despre soția fostului campion mondial.

Reclamă

Fostul patron din Formula 1 a explicat că Corinna s-a izolat complet, după accidentul soțului său. Femeia evită pe cât posibil ieșirile în public și stă departe de presiunea și întrebările oamenilor din jur, legate de starea lui Michael Schumacher.

„În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a declarat Eddie Jordan, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Viața lui Michael Schumacher (54 de ani) s-a schimbat la 180 de grade în decembrie 2013. Aflat în vacanță la ski, germanul a căzut și a suferit un accident cranian extrem de grav. Nici până în ziua de azi nu se cunoaște cu exactitate starea reală de sănătate a legendei din Formula 1.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Benetton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și