Închide meniul
Foto

Detalii răvășitoare despre Corinna, soția lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 martie 2023, 9:48

Detalii răvășitoare despre Corinna, soția lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Corinna Schumacher este soția lui Michael Schumacher

Corinna Schumacher este soția lui Michael Schumacher / Profimedia

Au apărut detalii răvășitoare despre Corinna, soția lui Michael Schumacher. Femeia în vârstă de 54 de ani a ajuns să trăiască „ca o prizonieră”, la aproape 10 ani de la teribilul accident suferit de septuplul campion mondial din Formula 1. Eddie Jordan, fostul conducător al constructorului Jordan Grand Prix, și-a dorit să-l viziteze pe Schumacher, dar Corinna i-a interzis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața lui Michael Schumacher (54 de ani) s-a schimbat la 180 de grade în decembrie 2013. Aflat în vacanță la ski, germanul a căzut și a suferit un accident cranian extrem de grav. Nici până în ziua de azi nu se cunoaște cu exactitate starea reală de sănătate a legendei din Formula 1.

Detalii răvășitoare despre Corinna, soția lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Eddie Jordan, un apropiat al familiei lui Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri uluitoare despre soția fostului campion mondial (VEZI GALERIA FOTO).

Fostul patron din Formula 1 a explicat că Corinna s-a izolat complet, după accidentul soțului său. Femeia evită pe cât posibil ieșirile în public și stă departe de presiunea și întrebările oamenilor din jur, legate de starea lui Michael Schumacher.

Jordan a precizat că, pentru liniștea familiei sale, Corinna Schumacher a renunțat la multe lucruri considerate normale, precum servirea mesei în oraș sau participarea la petreceri.

Reclamă

Corinna a făcut eforturi uriașe de-a lungul ultimului deceniu pentru a păstra liniștea în jurul familiei sale.

„În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a declarat Eddie Jordan, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Detalii despre starea reală a lui Michael Schumacher

Detalii despre starea reală a lui Michael Schumacher au fost făcute publice într-un tribunal din India. Curtea Supremă studiază problema ”dorinței de a trăi”, urmând a fi stabilit dacă un pacient ar putea ajunge să refuze tratamentul care îl ține în viață.

Michael Schumacher și Stephen Hawking sunt cazurile studiate, susține indianexpress.com, citat de Sports Illustrated. Atunci când a vorbit despre situația septuplului campion mondial, un celebru avocat din India, Arvind Datar, a susținut că acesta este încă în comă. Pe de altă parte, a adus în discuție și un caz în care un pacient și-a revenit după 21 de ani de comă.

”Michael Schumacher este încă în comă, nu știm ce se va întâmpla, dacă un anumit tratament cu celule stem îl va însănătoși. Este încă în viață. O stare critică a unui om cu o situație financiară normală nu este una critică și pentru Michael Schumacher”, susține avocatul menționat mai sus.

Dezvăluirea făcută în India reprezintă una dintre puținele informații care au fost făcute publice despre Michael Schumacher. Familia acestuia a ținut departe de fani situația fostului sportiv, ajuns la 54 de ani. Foarte puțini prieteni au ajuns să îl mai vadă, unul dintre ei fiind Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și