Închide meniul
Foto

Soția lui Oleksandr Usyk, cu nervii la pământ după ce casa ei a fost ocupată de militarii ruși. „Sunt o turmă crudă!”. Cum l-a contrat pe Vladimir Putin

Reclamă

Publicat: 14 aprilie 2022, 11:15 / Actualizat: 14 aprilie 2022, 17:45

Soția lui Oleksandr Usyk, cu nervii la pământ după ce casa ei a fost ocupată de militarii ruși. „Sunt o turmă crudă!”. Cum l-a contrat pe Vladimir Putin

Ekaterina Usyk și Oleksandr Usyk au părăsit Ucraina. Militarii ruşi au fost alungaţi din casa lor

Colaj Instagram / Profimediaimages

Au trecut deja 50 de zile din momentul în care Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina. S-au înregistrat mii de victime până acum, iar viețile a milioane de oameni s-au schimbat total. O adevărată dramă a trăit și Oleksandr Usyk și familia lui. Campionul mondial la box a luat arma în mână pentru apărarea Kievului, dar în cele din urmă a primit dreptul de a părăsi țara pentru a pregăti super meciul cu Anthony Joshua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Oleksandr, cât și soția celebrului pugilist, nu au putut să mai treacă pe acasă până să plece din Ucraina. Locuința lor, din apropierea capitalei, era ocupată de militarii ruși.

Ekaterina Usyk, șocată de propaganda lui Vladimir Putin

Ekaterina Usyk a dezvăluit că a discutat cu mai mulți ruși, dar aceștia au preluat discursul liderului de la Kremlin. Vladimir Putin a tot susținut, în cele aproape două luni de conflict, că armata sa este implicată într-o „operațiune specială” pentru denazificare și demilitarizare.

Ce fac rușii de lângă noi? Suntem diferiți și niciodată nu vom fi frați, cu siguranță. Ca să fiu sinceră, nici nu am fost. Asta e opinia mea. Mulți dintre prietenii mei sunt în Crimeea. Am încercat și să le dovedesc că nu au dreptate, dar parcă urechile lor sunt acoperite. Îmi spun: „Opt ani de Donbass, naziști, fasciști…”.

Am trăit toată viața mea în Ucraina. Nu am văzut naziști sau fasciști niciodată, exceptându-i pe ei (n.r. pe ruși). Toți sunt așa. Ei spun același lucru. Mulți oameni nu se dezvoltă în Rusia. Nu citesc istorie, niciun pic de literatură. Ei doar se uită la TV. O persoană care analizează situația ar avea măcar dubii atunci când ceva nu e în regulă. Cea mai mare parte a Rusiei, așa cum o văd eu, este o turmă… crudă, sărăcită și pur și simplu supărată„, a spus Ekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Reclamă

Oleksandr Usyk, la căpătul puterilor

Ekaterina a susținut că Usyk a pierdut cel puțin 10 kilograme într-o singură săptămână și că soțul ei s-a simțit „sfâșiat și îngrozit” în fiecare luptă cu rușii.

Soțul meu a slăbit zece kilograme într-o săptămână de război. E îngrozit, în stare de șoc, sfâșiat. Îi este foarte greu. Nu am fost niciodată într-o astfel de situație. Și nimeni nu a fost. Toată generația noastră… Nu ne-am imaginat niciodată așa ceva.

Poziția soțului meu este clară. Întotdeauna a fost pentru Ucraina, a glorificat-o întotdeauna și o va slăvi atâta timp cât va avea suficientă sănătate și putere. Acum înțelege cât de importantă pentru el, să spunem, chiar și următoarea luptă. Pentru el, fiecare luptă este importantă, dar acum, când se vărsă sânge în țara ta, Ucraina vrea să fie glorificată și mândră. Sunt atât de mândră că m-am născut în Ucraina, că sunt ucraineană! Slavă Domnului că s-a întâmplat asta!”, a sous Ekaterina Usyk.

Reclamă 4 / 0/3

Încă nu s-a stabilit data meciului în care Anthony Joshua încearcă să își ia revanșa în fața lui Oleksandr Usyk. Cei doi ar urma să fie din nou adversari, în ring, la finalul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Interesul este uriaș și se anunță o confruntare de 120 de milioane de dolari, sumă care ar urmă să fie împărțită în mod egal între cei doi boxeri. Usyk l-a lăsat pe Joshua, în septembrie 2021,
fără centurile WBA, IBF și WBO.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și