Închide meniul

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară în timpul invaziei, deși granițele sunt închise!

Florian Ceafalău Publicat: 24 martie 2022, 12:02

Reclamă
Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară în timpul invaziei, deși granițele sunt închise!

Ucraineanul este campion mondial la box, la categoria grea, după ce l-a detronat anul trecut pe Anthony Joshua.

Profimedia

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară pentru a se antrena. Ucraineanul este campion mondial la box, la categoria grea, după ce l-a detronat anul trecut pe Anthony Joshua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial a fost încorporat în armată odată cu invazia Rusiei în Ucraina. Acesta chiar a postat imagini cu el în uniformă militară pe paginile de socializare.

Usyk a declarat că sufletul și corpul său îi aparțin Ucrainei, și că este gata să moară pentru țara sa. Acesta a făcut parte dintr-un batalion de apărare a orașului Kiev și era gata să între în luptă.

Usyk, lăsat de Guvern să plece pentru a se antrena!

Acest lucru nu pare că se va întâmpla, din fericire. Usyk a primit voie să plece din Ucraina pentru a se antrena pentru un meci de box.

La 35 de ani, Usyk nu are voie, teoretic, să plece din Ucraina. Țara vecină a interzis bărbaților între 18 și 60 de ani să treacă granița, dar Usyk a primit aprobare specială de la Guvern.

Reclamă
Reclamă

Acesta va boxa în revanșă cu Anthony Joshua, meciul urmând a avea loc undeva în vara acestui an.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:43

LIVE SCORELiga Campionilor | Barcelona – Bayern și RB Leipzig – Liverpool LIVE SCORE (22:00). Primele meciuri ale serii se joacă ACUM

19:37

Scoţienii, speriaţi de Daniel Bîrligea! Cum l-au numit pe atacantul român, înainte de Rangers – FCSB

19:31

Jose Mourinho a numit favoritele la câștigarea Europa League! „The Special One” mizează și pe o adversară a FCSB-ului

18:46

FCSB, cu un pas în play-off-ul Europa League în cazul unei victorii cu Rangers! Calculele care cresc miza meciului din Scoția

18:32

„Să-mi dea Premier League, medalia şi bonusul” Jose Mourinho a spus ce ar trebui să se întâmple dacă City va fi găsită vinovată!

18:29

FotoRadu Drăguşin, inclus de inteligenţa artificială într-un TOP 10 inedit. Declan Rice şi Jamie Vardy conduc clasamentul

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului. Marea cursă e duminică, ora 21:45, pe AntenaStars şi AntenaPLAY 6 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola
Citește și