Închide meniul

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară în timpul invaziei, deși granițele sunt închise!

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 24 martie 2022, 12:02

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară în timpul invaziei, deși granițele sunt închise!

Ucraineanul este campion mondial la box, la categoria grea, după ce l-a detronat anul trecut pe Anthony Joshua.

Profimedia

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară pentru a se antrena. Ucraineanul este campion mondial la box, la categoria grea, după ce l-a detronat anul trecut pe Anthony Joshua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial a fost încorporat în armată odată cu invazia Rusiei în Ucraina. Acesta chiar a postat imagini cu el în uniformă militară pe paginile de socializare.

Usyk a declarat că sufletul și corpul său îi aparțin Ucrainei, și că este gata să moară pentru țara sa. Acesta a făcut parte dintr-un batalion de apărare a orașului Kiev și era gata să între în luptă.

Usyk, lăsat de Guvern să plece pentru a se antrena!

Acest lucru nu pare că se va întâmpla, din fericire. Usyk a primit voie să plece din Ucraina pentru a se antrena pentru un meci de box.

La 35 de ani, Usyk nu are voie, teoretic, să plece din Ucraina. Țara vecină a interzis bărbaților între 18 și 60 de ani să treacă granița, dar Usyk a primit aprobare specială de la Guvern.

Reclamă

Acesta va boxa în revanșă cu Anthony Joshua, meciul urmând a avea loc undeva în vara acestui an.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și