Închide meniul
Foto

Soția lui Oleksandr Usyk, mesaj macabru după invazia lui Vladimir Putin: „Banii pătați cu sânge nu aduc fericirea!”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2022, 17:54

Soția lui Oleksandr Usyk, mesaj macabru după invazia lui Vladimir Putin: „Banii pătați cu sânge nu aduc fericirea!”

Ekaterina Usyk, despre războiul din Ucraina

EColaj cu Ekaterina Usyk, Oleksandr Usyk și Vladimir Putin / Profimedia

  • Mesaj macabru în plin război
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Soția lui Oleksandr Usyk, Ekaterina, a transmis un mesaj macabru pentru președintele Rusiei, Vladimir Putin, dar și pentru țările europene, în contextul invaziei din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la începutul războiului din Ucraina, Ekaterina Usyk, soția lui Oleksandr Usyk, a avut mai multe reacții tranșante la adresa rușilor. Acum, a ieșit la atac și asupra țărilor din Europa.

Soția lui Oleksandr Usyk, mesaj macabru, după invazia lui Vladimir Putin

Ekaterina Usyk acuză țările europene că nu au luat suficiente măsuri împotriva invaziei lui Vladimir Putin, de teamă să nu piardă bani.

Reclamă

„Așa arată acum fiecare ucrainean. Nu ne ascundem sentimentele. Cerem ajutor în fiecare zi. Multe țări europene nu au înțeles ce este rasismul, ce este o amenințare, ce sunt non-oamenii. Că nici ei nu sunt imuni la rachete. Prea mulți bani au stricat valorile oamenilor. Baza umană a dispărut.

În fiecare zi mor oameni. Repet încă o dată: banii care se câștigă din durere și sunt pătați de sânge nu vor fi niciodată sinonim cu o viață fericită”, a spus Ekaterina Usyk, conform sport.ua.

Reclamă

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au mai trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin.

Ekaterina Usyk duce un adevărat „război” pe reţelele de socializare cu ruşii invadatori. Aceasta postează aproape non-stop mesaje pe reţelele de socializare, prin care cere ca războiul să înceteze.

„Stop, războiului” – este cel mai direct mesaj postat de Ekaterina Usyk. De asemenea, la secţiunea story de pe Instagram, soţia lui Oleksandr Usyk a publicat imagini cu Ucraina înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de invazie.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anatoliy Tymoschuk, considerat marele „trădător” al Ucrainei, a încercat să obţină cetăţenia română!
Extra • 27 mai, 20:25
Anatoliy Tymoschuk, considerat marele „trădător” al Ucrainei, a încercat să obţină cetăţenia română! Dezvăluiri uluitoare
Diverse • 21 mart., 17:50
FOTO
Locul în care Vladimir Putin şi-a ascuns iubita care are 39 de ani. Palatul secret, de 110 milioane de euro, aflat într-o zonă cu acces interzis!
Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! A luptat în bătălia pentru Kiev-Oblast
FIGHT • 26 feb., 11:52
Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! Acesta luptase în bătălia pentru Kiev-Oblast
Vladimir Klitschko a condus un tanc nou primit de Ucraina de la Germania
Extra • 25 feb., 17:41
Vladimir Klitschko a condus un tanc nou primit de Ucraina: „Mulțumim lumii libere pentru tot ce faceți pentru noi! Suntem mai puternici ca niciodată”
Ucraineanca Yaroslava Burlachenko, dezvăluiri cu ochii în lacrimi
Extra • 24 feb., 22:26
Ucraineanca Yaroslava Burlachenko, dezvăluiri cu ochii în lacrimi. Prin ce a trecut handbalista din cauza războiului: „E groaznic!”