Închide meniul
Foto

Soția lui Oleksandr Zinchenko le atrage atenția ucrainenilor: „Există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2022, 9:22

Soția lui Oleksandr Zinchenko le atrage atenția ucrainenilor: „Există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva”

Vlada Zinchenko i-a avertizat pe ucraineni

Instagram

Vlada Zinchenko, soția lui Oleksandr Zinchenko, a avut o nouă reacție vehementă în timpul războiului declanșat de Vladimir Putin în țara ei natală. Tânăra de 26 de ani și-a avertizat conaționalii și le-a cerut să fie atenți la ucrainenii care au și pașapoarte rusești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care este reporter sportiv și care s-a căsătorit în 2020 cu jucătorul lui Manchester City anunță că propaganda rusă nu are limite. Vlada asigură că sunt multe persoane cu interese ascunse.

Vlada Zinchenko, pregătită să revină în Ucraina la finalul războiului

Se pare că există o categorie de cetățeni cu pașapoarte rusești care încearcă să ascundă ceva. Vor să pară că sunt de partea Ucrainei, dar observ foarte multe lucruri în retorica lor și sunt într-un total dezacord cu ei. Eu nu am nevoie de așa ceva! Și cred că nici poporul ucrainean nu are nevoie!„, a declarat Vlada Zinchenko pentru sport.ua.

Soția lui Oleksandr Zinchenko a anunțat că este dispusă să revină în Ucraina și să ajute la reconstrucția țării.

M-am gândit la asta de mai multe ori. Este al treilea an de când sunt în Anglia. Am o casă și toate condițiile unui trai confortabil. Dar, cu toate astea, chiar vreau să mă întorc în Ucraina, la fel cum se întâmplă cu toți ucrainenii care și-au părăsit casele.

Reclamă

Eu încă mai am la ce să mă întorc. Când am astfel de gânduri, am lacrimi în ochi, pentru că îmi doresc foarte mult să mă întorc acasă. Și sunt foarte multe persoane ca mine în Europa și în vestul Ucrainei, unde s-au refugiat. Acest război mi-a schimbat viziunea asupra multor lucruri„, a precizat soția căpitanului naționalei Ucrainei.

Oleksandr Zinchenko, mesaj răvășitor: „Oprește-te, Putin!”

Oleksandr Zinchenko este devastat încă din momentul în care Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Fundașul lui Manchester City e cu nervii la pământ.

Mă numesc Oleksandr Zinchenko și sunt jucător al lui Manchester City și al naționalei Ucrainei. Nu sunt doar un jucător ucrainean, ci și un cetățean al Ucrainei. Acum, țara mea se apără de agresiunea rusă. Mii de cetățeni mor, trupele ruse au distrus deja mai multe orașe. Bombele și rachetele au lovit casele civililor.

Reclamă 4 / 0/3

M-am născut și am crescut în regiunea Zhytomyr. Pe 8 martie, un avion rusesc a atacat Malin, un oraș de lângă Jytomyr. Una dintre bombe a ucis o familie de cinci persoane, inclusiv un copil. Sunt și tată de copil, mi se frânge inima când mă gândesc câți copii mor acum. Au murit deja peste 140 de copii ucraineni și vor fi și mai mulți dacă nimeni nu oprește invazia!

Te implor, vorbește despre asta. Nu rămâneți în tăcere în timp ce atâția copii mici mor în fiecare zi. Vă rugăm să ne ajutați. Oprește-te, Putin! Salvează viața copiilor ucraineni„, a fost mesajul jucătorului de la Manchester City.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și