Închide meniul
Foto

Soția lui Robert Lewandowski a surprins pe toată lumea. Femeia a primit o ofertă din MMA

Alex Ioniță Publicat: 24 iunie 2023, 12:30

Reclamă
Soția lui Robert Lewandowski a surprins pe toată lumea. Femeia a primit o ofertă din MMA

Soția lui Robert Lewandoski a surprins pe toată lumea

Anna Lewandowska are doi copii cu Robert Lewandowski / Instagram

Soția lui Robert Lewandowski a surprins pe toată lumea. Anna Lewandowska a primit o oferă pentru a se înscrie în circuitul MMA. Femeia este deja cunoscută în lumea sporturilor de contact, aceasta fiind medaliată în karate, acolo unde are și centura neagră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, soția fotbalistului de la Barcelona, a primit oferta de a evolua în MMA. Chiar ea a recunoscut că s-a întâlnit cu proprietarul KSW, cea mai mare federație de arte-marțiale mixte din Europa.

Soția lui Robert Lewandowski a surprins pe toată lumea. Anna putea intra în MMA

Soția lui Robert Lewandowski ar fi putut intra în MMA. Chiar dacă Anna a fost încântată de idee, aceasta a recunoscut cum s-a desfășurat discuția cu Slawomir Peszko, proprietarul KSW.

„A fost o situație amuzantă. Am băut o cafea cu patronul de la KSW și mi-a spus să încerc ceva nou. A calculat că sunt doi ani de pregătire, doi antrenori. I-am spus că prima dată vreau să vorbesc cu soțul meu.

Am ieșit de la întâlnire și la o oră distanță a apărut această informație în presă. Soțul meu a aflat și m-a întrebat: ‘Anna, ce faci? Ce înseamnă articolele astea?’ Odată i-am zis lui Robert că dacă nu aș fi soția lui probabil aș participa la un astfel de eveniment”, a spus soția lui Robert Lewandowski, potrivit eldesmarque.com.

Reclamă

Anna Lewandowska, medaliată la Campionatul Mondial de Karate

Anna Lewandowska este medaliată la Campionatul Mondial de Karate. Aceasta a obținut nu mai puțin de 38 de medalii în cariera sa de karatistă și și-a reprezentat țara la nivel internațional. Una dintre cele mai importante realizări ale carierei sale este bronzul la Campionatul Mondial de Karate, din 2009.

În momentul de față, aceasta este retrasă din activitate și își a devenit o antreprenoare de succes. Anna se ocupă de un blog, „Healthy Center By Ann”, care promovează o alimentație sănătoasă.

De asemenea, în anul 2013, aceasta și-a obținut diploma de nutriționist. Astfel, femeia și-a dedicat întreaga viață sportului și a devenit o nutriționistă și antrenoare de fitness apreciată în întreaga lume.

Reclamă 4 / 0/3

Soția, secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski

Succesul lui Robert Lewandowski se datorează parțial soției sale Anna, absolventă de Educație Fizică și, în prezent, nutriționistă. A fost luptătoare de karate și are propria afacere de nutriție și un canal YouTube de fitness.

Anna i-a făcut întreaga dietă lui Robert Lewandowski. Cei doi se antrenează împreună și se postează pe rețelele de socializare. Această schimbare din afara terenului l-a ajutat pe atacantul de 33 de ani să marcheze cel puțin 40 de goluri în ultimele șapte sezoane.

Culmea, Robert Lewandowski începe mesele cu un desert, negrese cu cacao. Dupa aceea consuma carne sau pește și termină cu o supă sau salată. Polonezul mănâncă mereu ton la micul dejun și evită orice conține gluten sau lactoză.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și