Închide meniul

Robert Lewandowski, despre interesul cluburilor din Arabia Saudită: „Am alte priorităţi în acest moment”

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 23:10

Reclamă
Robert Lewandowski, despre interesul cluburilor din Arabia Saudită: „Am alte priorităţi în acest moment

Robert Lewandowski, despre interesul cluburilor din Arabia Saudită

Robert Lewandowski / Hepta

Robert Lewandowski a vorbit despre interesul cluburilor din Arabia Saudită din ultima perioadă pentru starurile din fotbalul european. Recent, presa din Spania a scris că atacantul polonez se află şi el pe lista cluburilor din această ţară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Cristiano Ronaldo, cel care a ajuns la Al-Nassr în iarnă, Karim Benzema şi N’Golo Kante au luat şi ei drumul Arabiei Saudite, după ce au semnat cu Al-Ittihad.

Robert Lewandowski, despre interesul cluburilor din Arabia Saudită: „Am alte priorităţi în acest moment”

Pe lângă jucătorii pe care i-au adus deja, cluburile din Arabia Saudită încearcă în continuare să aducă cât mai multe staruri din fotbalul european.

Printre aceste staruri se numără şi Robert Lewandowski, atacantul Barcelonei. Întrebat însă de posibilitatea de a ajunge în viitorul apropiat în Arabia Saudită, polonezul a declarat că are alte priorităţi şi că nu se pune problema să plece de pe Camp Nou, echipă cu care mai are contract până în iunie 2026.

„Nu mă gândesc la acest lucru. De ce m-aş gândi la asta, când nu există nicio problemă? Mai ales că am contract cu Barcelona pentru o bună perioadă de timp.

Reclamă

Văd ce se întâmplă în Arabia Saudită, dar nu mă priveşte, deoarece am alte priorităţi în acest moment”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit Mundo Deportivo.

După 8 ani petrecuţi la Bayern Munchen, Robert Lewandowski s-a transferat în vara anului 2022 la Barcelona, pentru 45 de milioane de euro.

În primul său an pe Camp Nou, atacantul polonez de 34 de ani a înscris 33 de goluri în 46 de partide ale catalanilor în toate competiţiile şi a câştigat titlul în La Liga, dar şi Supercupa Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Robert Lewandowski este cotat la 40 de milioane de euro.

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad

Karim Benzema a fost prezentat în faţa fanilor lui Al-Ittihad. Benzema a venit cu Balonul de Aur şi l-a arătat arabilor. Ceremonia organizată de cei de la Al-Ittihad a fost una fastuoasă.

Karim Benzema s-a despărţit de Real Madrid şi a semnat cu Al-Ittihad un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. În total, francezul va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă care include şi veniturile din sponsorizări.

60.000 de mii de fani au venit la prezentarea oficială a lui Benzema. „Vreau să spun doar atât: ‘Yemshi Kida Kida’ (n.r. Să mergem)”, au fost cuvintele prin care Benzema i-a cucerit pe arabi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și