Închide meniul
Foto

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani şi-a „speriat” fanii din întreaga lume: „Interzis!” Ce a apărut pe contul tinerei

De Viviana Moraru
Publicat: 2 februarie 2023, 19:37

Sportiva care câştigă milioane de dolari la doar 20 de ani i-a speriat pe fanii săi din întreaga lume. Olivia Dunne este faimoasă în Statele Unite ale Americii, însă de curând s-a confruntat cu o problemă pe contul său de socializare.

Reclamă
Olivia Dunne, în timpul unei competiţii

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani şi-a "speriat" fanii din întrega lume

Olivia Dunne, în timpul unei competiţii/ Profimedia

Olivia Dunne are doar 18 ani, însă este urmărită de milioane de oameni. Gimnasta încaseză sume uluitoare de bani din contractele de sponsorizare pe care le are, cu firme celebre din întreaga lume.

Reclamă

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani i-a speriat pe fanii din întreaga lume

Contul Oliviei Dunne de TikTok, urmărit de peste şapte milioane de oameni, a fost blocat. Mai exact, pe profilul tinerei gimnaste a apărut mesajul „interzis”, iar fanii săi şi-au ridicat semne de întrebare.

Reclamă

Tânăra gimnastă a rezolvat ulterior problemă, şi a venit imediat cu un mesaj pentru fanii săi, care aşteptau cu sufletul la gură un răspuns pentru problemele cu care s-a confruntat aceasta în mediul virtual: „E o problemă. Acum nu știu ce se întâmplă cu contul meu”, a declarat Olivia Dunne.

Din activitatea sa pe rețelele de socializare, Olivia Dunne a strâns o avere de 2,3 milioane de dolari. Aproape jumătate din această sumă a fost încasată în urma colaborării cu WME Sports, anunță marca.com.

Gimnasta se bucură de un mare succes în mediul online, acolo unde este urmărită de 3,1 milioane de oameni pe contul său de Instagram, în timp ce pe TikTok, numărul de persoane care îi urmărește videoclipurile este aproape dublu.

Cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani

S-a aflat cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani. Secretul din spatele succesului ei nu stă în sport, ci în faptul că se bucură de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Olivia Dunne este în centrul atenției în SUA, și nu datorită sportului pe care îl practică. Gimnasta de 20 de ani este urmărită de milioane de oameni atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

Olivia Dunne este cunoscută drept „Livvy” pe rețelele de socializare. Acesta este o sportivă de 20 de ani, originară din New Jersey, care este extrem de cunoscută în rândul americanilor, și nu pentru cariera din sport.

Astfel, în acest context, o altă gimnastă vrea să își copieze colega și a început să fie cât mai activă pe conturile de socializare. Este vorba de Elena Arenas, despre care jurnaliștii americani notează faptul că „fotografiile ei ar trebui interzise pe social media”.

Elena Arenas are puțin peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, și astfel mai are mult de muncit până va ajunge la numărul impresionant de persoane pe care le are colega ei, Olivia Dunne.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea