Închide meniul
Foto

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani şi-a „speriat” fanii din întreaga lume: „Interzis!” Ce a apărut pe contul tinerei

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 19:37

Reclamă
Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani şi-a „speriat” fanii din întreaga lume: „Interzis!” Ce a apărut pe contul tinerei

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani şi-a "speriat" fanii din întrega lume

Olivia Dunne, în timpul unei competiţii/ Profimedia

Sportiva care câştigă milioane de dolari la doar 20 de ani i-a speriat pe fanii săi din întreaga lume. Olivia Dunne este faimoasă în Statele Unite ale Americii, însă de curând s-a confruntat cu o problemă pe contul său de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Dunne are doar 18 ani, însă este urmărită de milioane de oameni. Gimnasta încaseză sume uluitoare de bani din contractele de sponsorizare pe care le are, cu firme celebre din întreaga lume.

Sportiva care câştigă milioane de dolari la 20 de ani i-a speriat pe fanii din întreaga lume

Contul Oliviei Dunne de TikTok, urmărit de peste şapte milioane de oameni, a fost blocat. Mai exact, pe profilul tinerei gimnaste a apărut mesajul „interzis”, iar fanii săi şi-au ridicat semne de întrebare.

Tânăra gimnastă a rezolvat ulterior problemă, şi a venit imediat cu un mesaj pentru fanii săi, care aşteptau cu sufletul la gură un răspuns pentru problemele cu care s-a confruntat aceasta în mediul virtual: „E o problemă. Acum nu știu ce se întâmplă cu contul meu”, a declarat Olivia Dunne.

Din activitatea sa pe rețelele de socializare, Olivia Dunne a strâns o avere de 2,3 milioane de dolari. Aproape jumătate din această sumă a fost încasată în urma colaborării cu WME Sports, anunță marca.com.

Reclamă

Gimnasta se bucură de un mare succes în mediul online, acolo unde este urmărită de 3,1 milioane de oameni pe contul său de Instagram, în timp ce pe TikTok, numărul de persoane care îi urmărește videoclipurile este aproape dublu.

Cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani

S-a aflat cum a devenit milionară o gimnastă de 20 de ani. Secretul din spatele succesului ei nu stă în sport, ci în faptul că se bucură de milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Olivia Dunne este în centrul atenției în SUA, și nu datorită sportului pe care îl practică. Gimnasta de 20 de ani este urmărită de milioane de oameni atât pe TikTok, cât și pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Olivia Dunne este cunoscută drept „Livvy” pe rețelele de socializare. Acesta este o sportivă de 20 de ani, originară din New Jersey, care este extrem de cunoscută în rândul americanilor, și nu pentru cariera din sport.

Astfel, în acest context, o altă gimnastă vrea să își copieze colega și a început să fie cât mai activă pe conturile de socializare. Este vorba de Elena Arenas, despre care jurnaliștii americani notează faptul că „fotografiile ei ar trebui interzise pe social media”.

Elena Arenas are puțin peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, și astfel mai are mult de muncit până va ajunge la numărul impresionant de persoane pe care le are colega ei, Olivia Dunne.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și