Închide meniul

Sportul la care nu se pricepe deloc David Popovici. Dezvăluiri fabuloase ale puștiului fenomen: „Sunt praf!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2022, 17:12

Sportul la care nu se pricepe deloc David Popovici. Dezvăluiri fabuloase ale puștiului fenomen: „Sunt praf!

David Popovici a uimit o lume întreagă

David Popovici, la Mondialul de la Budapesta / Profimedia Images

David Popovici a recunoscut că nu se pricepe sub nicio formă la biliard. Marele campion al natației a făcut dezvăluiri fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a uimit întreaga planetă prin performanțele incredibile reușite la Campionatele Mondiale și, ulterior, cele Europene de natație. Cu toate acestea, biliardarul îi dă bătăi de cap puștiului „fenomen”.

David Popovici nu se pricepe la biliard

Eu sunt praf la biliard! La 4 ani, părinţii mei, după recomandarea medicului ortoped, au ales să mă ducă la înot. Aveam şi foarte multă energie, nu ştiau cum să mă ajute să scap puţin de ea şi să le uşureze şi lor viaţa.

Sperau ca înotul să mă obosească, dar, dimpotrivă, eram şi mai entuziasmat. Aveam şi mai multă energie. N-a fost ceva bun pentru ei (râde). Bine, a fost ceva bun. Am înotat doar vara până la 7 ani.

Atunci am ales să fac perfomanţă. Adică să înot mai des, mai mult. Am avut spiritul ăsta competitiv în mine de când mă ştiu şi voiam să merg la concursuri să mă întrec cu alţii şi să le arăt ce am mai bun”, a povestit David Popovici, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât

Câţi bani ia David Popovici pentru recordul mondial doborât. Suma este una surprinzătoare, având în vedere dimensiunea performanţei obţinute de David Popovici.

David Popovici a scris istorie în nataţia mondială, după ce a doborât recordul mondial la 100 de metri liber. Liga Europeană de nataţie îl va recompensa financiar pe David Popovici pentru această performanţă.

David Popovici a devenit cel mai rapid înotător din istorie în proba de 100 de metri liber. Acesta a stabilit un nou record în finala de la Campionatul European de la Roma. Pentru această performanţă, Liga Europeană de nataţie îi va da 10 mii de euro. La această sumă se adaugă şi premiul pentru cele două medalii: 4.000 de euro. De asemenea, premiul pentru recodul european este de 5.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici a plecat în Peru, la Campionatele Mondiale pentru juniori

Campionul nostru vrea să repete prestațiile de vis și în Peru, la Mondialele de juniori. La plecarea din România, Popovici a declarat că, deși diferența mare de fus orar îl va da puțin peste cap, este sigur că își va reveni odată ce va lua contact cu „noua cultură” din Peru:

„E o lume nouă, un continent pe care n-am mai fost. Opt ore în urmă (n.r. – despre diferența de fus orar)… o să fie greuț. Cred că o să-mi revină energia când ajung acolo și mă încarc cu o nouă cultură”, a spus David Popovici, la plecarea în Peru.

La Campionatele Mondiale de juniori, David Popovici va concura la 100 și 200 metri liber, precum și la ștafetele de 4×100 metri liber masculin și 4×100 metri liber combinat.

Mondialul de la Lima va fi ultima competiție de juniori la care va participa David Popivici. Campionul nostru va deveni major pe 15 septembrie.

Recomandări
  • Sportul la care nu se pricepe deloc David Popovici
  • Dezvăluiri fabuloase ale puștiului fenomen

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și