Închide meniul

„Stătea la etajul 9. Mi se pare un miracol!” Marius Şumudică, uluit după ce Christian Atsu a supravieţuit cutremurelor din Turcia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 15:08

„Stătea la etajul 9. Mi se pare un miracol! Marius Şumudică, uluit după ce Christian Atsu a supravieţuit cutremurelor din Turcia

Marius Şumudică, uluit de un

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Twitter

Marius Şumudică s-a arătat uluit de faptul că Christian Atsu a supravieţuit cutremurelor din Turcia. Tehnicianul român a oferit detalii devastatoare despre victimele seismului care a ucis mii de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Atsu a fost găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia. Fostul jucător de la Chelsea a supravieţuit miraculos, după ce se afla la etajul nouă în timpul seismului puternic.

Marius Şumudică, uluit după ce Christian Atsu a supravieţuit cutremurelor din Turcia

Marius Şumudică s-a declarat devastat de cutremurele din Turcia, şi a oferit detalii şi despre fostul său portar, care este de negăsit.

În privinţa lui Christian Atsu, fostul tehnician de la Gaziantep a declarat că modul în care acesta a supravieţuit este miraculos, dat fiind faptul că blocul de 13 etaje în care se afla fostul fotbalist de la Chelsea s-a prăbuşit în timpul seismului.

„Așa ceva nu are cum să nu te marcheze pe viață. Eu nu sunt turc, nu am casă acolo, nu am rude, dar faptul că știu oameni care trăiesc zonele alea și îmi revin în cap locuri prin care am umblat mă afectează foarte mult. Eu am alături de mine, în staff, un coleg turc și ajung și la mine multe informații, deoarce el este în permanență în legătură cu apropiații săi.

Reclamă

M-am bucurat enorm când mi-a spus că Atsu a scăpat cu viață dintr-un bloc de 13 etaje, mai ales că el stătea la etajul 9. Mi se pare un miracol! La fel m-am bucurat și când mi s-a spus că a fost salvat un bebeluș de două luni, în condițiile în care nimeni nu era foarte îmbrăcat. S-a întâmplat noaptea, oamenii erau în case, în pijama, dormeau …

Marius Şumudică: „Stau cu sufletul la gură!”

Din păcat însă stau cu sufletul la gură să văd ce se întâmplă cu un fost jucător de-ai mei, un portar, care nu este de găsit. El și soția lui dormeau, iar când a început cutremurul el s-a trezit mai repede și s-a dus pe hol. Partea aia de bloc s-a prăbușit, iar cea în care era patul a rămas în picioare.

Sau cum să nu te afecteze emoțional când auzi că un fost coleg, Riza Calimbay, trăiește o asemenea tragedie încât să aibă 15 rude, parcă, dispărute. Aproape că nu-ți vine să crezi că omul poate trece peste asemenea tragedii. Dar nu ai încotro„, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Christian Atsu, găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia

Christian Atsu a fost găsit în viaţă sub dărâmăturile din Turcia! Fostul jucător de la Chelsea a supravieţuit miraculos cutremurului devastator, care a făcut peste 4000 de victime.

Un jurnalist turc a anunţat faptul Christian Atsu a fost găsit în viaţă, după ce a fost dat dispărut ca urmarea a cutremurului devastator din Turcia.

Acesta a afirmat că jucătorul este în stare bună, după ce se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Luni seară, cotidianul portughez A Bola anunţase că jucătorul a fost scos de sub dărâmături şi este la spital, cu răni la picior şi dificultăţi de respiraţie, însă informaţia a fost dezminţită de oficialii clubului Hatayspor, unde este legitimat Atsu.

Atsu, în vârstă de 31 de ani, joacă la Hatayspor din vara anului 2022, după ce a mai evoluat la Chelsea, Newcastle sau FC Porto, anunţă news.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și