Închide meniul
VIDEO

Steve Kerr, discurs care a zguduit SUA, după masacrul din Texas: „M-am săturat de momente de reculegere!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 mai 2022, 17:45

Steve Kerr, discurs care a zguduit SUA, după masacrul din Texas: „M-am săturat de momente de reculegere!

Steve Kerr, discurs manifest dupa masacrul din Texas

Steve Kerr, într-o conferință de presă / Ytb Golden State Warriors

Steve Kerr, antrenorul lui Golden State Warrios, a avut un discurs manifest la adresa conducătorilor din SUA, după ce 21 persoane au murit într-un atentat la o școală din Texas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un tânăr de 18 ani a intrat înarmat într-o școală primară din Texas, marți, și a tras la întâmplare în copii și profesori. În urma atentatului, 19 elevi și doi adulți și-au pierdut viața.

Steve Kerr, discurs care a zguduit SUA

Steve Kerr i-a acuzat pe politicienii din SUA că nu aprobă legea privind verificarea amănunțită a persoanelor care își achiziționează arme ca să nu își piardă din voturi. Antrenorul lui Golden State Warriors a bătut cu pumnul în masă și a avut mai multe gesturi de furie.

„În ultimele 10 zile, am avut oameni în vârstă de culoare uciși într-un supermarket din Buffalo, am avut asiatici uciși în California de Sud, acum avem copii uciși la școală. Când o să facem ceva? Am obosit să mă trezesc dimineața și să fiu nevoit să ofer condoleanțe familiilor devastate de tragediile acestea. Sunt sătul de momentele de reculegere. Ajunge!”

Există 50 de senatori în acest moment care refuză să voteze H.R. 8, care este o regulă de verificare a antecedentelor pe care Camera a adoptat-o ​​acum câțiva ani. Stă acolo de doi ani. Există un motiv pentru care nu o vor vota: să păstreze puterea.

Reclamă

Steve Kerr: „Puneți dorința de putere mai presus de viețile copiilor noștri?”

Sunt satul. M-am săturat. O să ne jucăm meciul în seara asta. Dar vreau ca fiecare persoană de aici, fiecare persoană care ascultă asta, să se gândească la propriul său copil sau nepot, mamă sau tată, soră, frate. Cum te-ai simți dacă ți s-ar întâmpla așa ceva?

Vă întreb pe toți senatorii care refuză să facă ceva în legătură cu violența, cu împușcăturile din școli și din supermarketuri. Vă întreb: Aveți de gând să puneți propria dorință de putere mai presus de viețile copiilor noștri, ale bătrânilor noștri și ale credincioșilor noștri? Pentru că așa se pare. Patetic!”, a spus Steve Kerr, la conferința de presă dinaintea următorului meci al lui Golden State Warriors.

Reclamă 4 / 0/3

Atacatorul, Salvador Ramos, de 18 ani, a fost ucis după intervenția polițiștilor. Înaite de atacul brutal, Salvador Ramos şi-ar fi împuşcat bunica, aflată în stare critică, în spital.

Cu trei zile înaintea atacului, tânărul a postat pe un cont de Instagram fotografiile a două arme de tip AR15.

 

Recomandări
  • Tragedie la o școală din Texas
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și