Închide meniul
Foto

„Ştie ce a făcut şi cum ne-a rănit!” Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 9:45

„Ştie ce a făcut şi cum ne-a rănit!” Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Captură AS.ro

  • Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf
  • Ce îi reproşează Sarah Dumitrescu

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care o are cu Laurenţiu Reghecampf. Cu lacrimi în ochi, fiica cea mică a Anamariei Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf a „rupt” orice legătură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu a spus că divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa sa. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a recunosuct faptul să a fost „rănită” de decizia lui Laurenţiu Reghecampf de a se despărţi de mama ei.

Sarah Dumitrescu, cu lacrimi în ochi, a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf

Nu am mai vorbit. În capul meu, eşti tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauţi, tu m-ai crescut. Şi el nu a vrut nicio relaţie cu noi. Din ce am auzit, nu vrea să aibă nimic de-a face cu noi. Nu pot să mă rog de cineva să-mi fie alături. Cred că dacă vrei să faci asta, bine. Dacă nu, iar bine. Nu am nimic de zis. Am fost foarte dezamăgită.

Reclamă

Ştie ce a făcut, cum ne-a rănit, nu am să-i spun nimic, cred că ştie deja (n.r. – dacă i-ar spune ceva în cazul în care s-ar întâlni cu el)„, a spus Sarah Dumitrescu în esclusivitate pentru AS.ro.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan a fost la un pas de tragedie

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că a fost la un pas de tragedie. Tânăra în vârstă de 23 de ani a făcut o mărturisire uluitoare şi a anunţat, în premieră, că a făcut un grav accident rutier. Din fericire, Sarah a scăpat nevătămată.

Reclamă

Fiica Anamariei Prodan din prima căsnicie, cea cu Tiberiu Dumitrescu, conducea maşina primită sub formă de cadou în momentul în care a absolvit liceul. Bolidul care costă aproximativ 80.000 de euro a fost avariat serios şi nu mai este în posesia fetei agentului de jucători.

Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru AntenaSport.

Câţi bani de buzunar le-a oferit Anamaria Prodan fetelor ei

Rebecca și Sarah au avut parte de condiții de senzaţie, mama lor plătind doar pentru studii o sumă uriașă, 50.000 de euro. Mai mult, lunar, cele două fete au primit o sumă cuprinsă ”între 1500 și 3000 de euro”, după cum a recunoscut chiar agentul de jucători, în trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Rebecca surprinde cu fiecare ocazie și conduce numai bolizi de lux. S-a afişat la volanul unui superb Jeep Wrangler Rubicon, care poate ajunge şi până la 100.000 de euro. În aceeași perioadă şi-a etalat și un Maybach în valoare de 200.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie