Închide meniul

Suma uluitoare câștigată de Gigi Becali la un cazinou din Monaco: „A luat brânza și iaurtul de acasă, cu avionul privat!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 15:06 / Actualizat: 29 iunie 2023, 18:34

Reclamă
Suma uluitoare câștigată de Gigi Becali la un cazinou din Monaco: A luat brânza și iaurtul de acasă, cu avionul privat!”

Gigi Becali, reacţie savuroasă când a aflat că Cristiano Bergodi a devenit antrenor la Rapid

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

S-a aflat suma uluitoare câștigată de Gigi Becali la un cazinou din Monaco. Valentin Sălăgean, un cunoscut om de afaceri și apropiat al patronului de la FCSB, a povestit un episod inedit cu acesta din urmă cu 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Sălăgean a dat din casă și a mărturisit faptul că Gigi Becali a câștigat, într-o singură seară, suma colosală de 360.000 de euro.

Valentin Sălăgean a povestit că în 2008 a mers alături de Gigi Becali la un cazinou de lux din Monaco. Patronul FCSB l-a rugat pe prietenul său să ia din seif cel puțin un milion de euro, însă acesta s-a limitat „doar” la suma de 640.000 de euro.

Suma uluitoare câștigată de Gigi Becali la un cazinou din Monaco

Ulterior, cei doi au mers la Monaco cu un avion privat, acolo unde Becali avea să câștige 360.000 de euro la cazinou. Sălăgean a mărturisit că o mare parte din banii câștigați, patronul FCSB i-a dat pe costume și pantofi.

„Să mă ierte domnul Becali că vorbesc, știu că nu-i place. M-a rugat tot timpul să nu vorbesc despre el la TV, dar nu e nimic de rău. Am fost cu dânsul la Monaco 3 zile. Am luat 640.000 de euro din seif. Avea un seif mare, cât ecranul ăsta (n.r. – arată spre o plasmă din studiou). La Palat era.

Reclamă

Mi-a zis: «Ia de acolo un milion, două!». «Gigi, n-avem ce să facem cu 1-2 milioane, ne ajung câteva sute de mii». «Ia, bă, de acolo mai mulți bani, ia cât vrei!». Avea mulți bani cash atunci. Am luat banii, i-am băgat în geantă. 640.000 de euro, numărați! Avea foarte mare încredere în mine.

Am fost la Monaco cu un avion privat. I-am zis în avion că trebuie să declarăm banii, altfel îi confiscă. «Lasă, bă, ce să declari?!». Cum e el, el nu are treabă cu realitatea… Dar eu, cum am coborât în aeroport, m-am dus la ghișeu, la Poliție, și am declarat banii. Le-am zis polițiștilor: «Am venit cu 640.000 de euro, vrem să mergem la cazinou, să bem și să mâncăm». N-a fost nicio problemă. I-am zis lui Gigi că am declarat banii și facem ce vrem cu ei de-acum.

Am mers la cazinou și a câștigat 360.000 de euro. Și n-am mai intrat din ziua aia în cazinou. Cu banii ăia și-a cumpărat costume de 160.000 de la Brioni, pantofi…

Reclamă 4 / 0/3

La Monaco, brânza și iaurtul le-a luat de acasă, cu avionul privat. În hotel, a cerut o valiză de piersici. S-a enervat când i s-au adus doar 2-3”, a declarat Valentin Sălăgean, conform gsp.ro.

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali

Averea uriaşă pe care o are Gigi Becali. Patronul de la FCSB este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Pe locul 2 în acest top se află Dan Şucu, acţionarul celor de la Rapid.

Gigi Becali este, de departe, cel mai bogat om din fotbalul românesc. Becali are o avere cuprinsă între 325 şi 425 milioane de euro. La mare distanţă în topul celor mai bogaţi oameni din fotbalul românesc se află Dan Şucu, scrie spynews.ro.

  • 1. Gigi Becali 325-425 imobiliare, fotbal;
  • 2. Dan Șucu 135-145 mobilă, presă, fotbal;
  • 3. Nicolae Badea 87-93 IT, retail, fotbal;
  • 4. Vladimir Cohn 65-70 hârtie, fotbal, imobiliare;
  • 5. Cosmin Olărioiu 46-50 fotbal, HoReCa;
  • 6. Mircea Lucescu 34-38 fotbal, imobiliare;
  • 7. Gheorghe Hagi 29-35 fotbal, turism;
  • 8. George Țucudean 23-25 mobilă, spa, HoReCa;
  • 9. Valeriu Iftime 22-24 energie, IT, fotbal;
  • 10. Cristi Chivu 22-24 fotbal.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și