Închide meniul
Foto

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase. Prima reacţie a viitorului socru

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2023, 21:14 / Actualizat: 27 iunie 2023, 8:35

Reclamă
Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase. Prima reacţie a viitorului socru

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase

Ianis Hagi s-a logodit / Instagram

Au apărut informaţii de ultimă oră despre suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase. Fiul lui Gică Hagi s-a logodit cu iubita lui, la Paris, la două zile distanţă după ce a fost titular în meciul Elveţia – România, scor 2-2, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubita. A îngenunchiat în faţa Elenei, iar tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a răspuns fără să stea pe gânduri „DA!„.

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă. A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase

Potrivit cancan.ro, Ianis a plătit o sumă importantă pentru a-şi surprinde viitoarea soţie. Ar fi cheltuit 100.000 de euro. Numai inelul de logodnă l-a costat 50.000 de euro.

Cu o seară înainte ca Ianis Hagi să se logodească cu Elena Tănase, Gică Hagi şi soţia lui au respectat o datină machedonească, denumită „învoiala părinţilor”. „Regele” şi Marilena au mers în vizită la părinţii iubitei lui Ianis. Au sărbători timp de patru ore.

Vă mulțumesc, dar nu sunt autorizat să vorbesc despre acest subiect. Vă rog să mă scuzați și să mă înțelegeți. Doar copiii pot vorbi despre asta”, a spus Dimiciu Palavoti Tănase, tatăl Elenei Tănase, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase ar urma să aibă loc anul viitor. Părinţii celor doi îndrăgostiţi au purtat primele discuţii despre evenimentul care se anunţă a fi unul răsunător.

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

Gică Hagi a oferit primele declaraţii despre logodna fiului său. „Regele” este extrem de încântat de pasul făcut de Ianis.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și