Închide meniul
Foto

Suma uriaşă strânsă de David Popovici pentru o mamă a trei copii, care este grav bolnavă şi a rămas fără casă. Gest de mare campion!

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 9:34

David Popovici îşi donează casca şi ochelarii

Suma uriaşă strânsă de David Popovici pentru o mamă a trei copii, care este grav bolnavă şi a rămas fără casă

David Popovici o ajută pe Florentina Filipovici / Colaj Profimediaimages

  • Gest superb făcut de David Popovici
  • Campionul de 17 ani a sărit în ajutorul Florentinei Filipovici

David Popovici a făcut un gest superb şi încearcă să o ajute pe Florentina Filipovici să depăşească un moment dificil din viaţa ei. Campioneul european şi mondial la nataţie, în vârstă de 17 ani, îşi donează casca şi ochelarii cu care a obţinut performanţe de excepţie la Campionatele Mondiale. Suma strânsă până acum este una uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele Nataţiei” a anunţat, la începutul lunii, că vine în sprijinul Florentinei, cea care a fost vicecampioană mondială la canotaj în perioada junioratului. Acum, ajunsă la 28 de ani, femeia este grav bolnavă şi nu are unde să stea împreună cu cei trei copii ai săi, o fetiță și doi băieți.

Suma uriaşă strânsă de David Popovici pentru Florentina Filipovici

Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine, îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi spuneţi că îmi sunteţi aproape, ca în aceste 2 zile să faceţi o donaţie de minim 25 de lei pentru căsuţa Florentinei„, a fost mesajul transmis de David Popovici pe contul său de Instagram.

Reclamă

Popovici a făcut şi o captură cu suma strânsă cu 3 zile înainte de finalul licitaţiei. 1419 oameni au donat, în total, 117.865 de lei. Se doreşte a se ajunge la aproape 200.000 de lei.

Reclamă

Mesajul lui David Popovici a avut efectul scontat. Astfel, în mai puţin de 12 ore de la reacţia pe care a avut-o pe reţelele sociale, au mai fost făcute aproximativ 400 de donaţii. Suma strânsă a depăşit astfel 140.000 de lei.

„Florentina are 28 de ani și este definiția cea mai bună a unei luptătoare!”

Florentina are 28 de ani și este definiția cea mai bună a unei luptătoare. Vicecampioană mondială la canotaj, se luptă acum cu cancerul mamar aflat în stadiul IV și cu amintirile unei copilării nedrepte și dure. A avut parte de un tată violent, apoi de un soț agresiv. Acum își crește singură cei 3 copii: o fetiță de 7 ani și doi băieți de 3 și 5 ani. Când îi strânge în brațe, nedreptățile trăite și luptele duse par să merite. Inocența și bucuria copiilor îi dau putere să zâmbească și să trăiască în continuare cu speranță.

Visează să se facă bine și să le ofere celor mici în continuare siguranță și o casă plină de iubire. Mult timp și-a purtat singură suferința, convinsă că a cere ajutor este rușinos. Acum însă este copleșită de problemele medicale și simte că nu va reuși de una singură.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Florentina nu este singură. Ne propunem să o sprijinim în lupta cu boala și să o ajutăm să își țină copiii aproape prin construirea unui adăpost sigur, cu condiții decente de trai, astfel încât cei mici să aibă șansa să se dezvolte echilibrat și armonios alături de ea.

Printr-o donație lunară cu cardul pe doneaza.hopeandhomes.ro/ îi poți fi și tu alături, acum, când are cea mai mare nevoie”, a anunţat Hope and Homes for Children Romania.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 27 mart., 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici
Înot • 12 feb., 11:56
Pan Zhanle e favorit la aurul olimpic la 100 de metri în faţa lui David Popovici. Verdictul dat de americani
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
Înot • 11 feb., 22:32
Anunţul uriaş făcut de Pan Zhanle, după ce i-a doborât recordul mondial lui David Popovici, la 100 de metri liber
David Popovici nu mai cel mai rapid înotător la 100 metri liber din istorie! Pan Zhanle (19 ani) a înotat fabulos în proba de ştafetă 4x100 de metri liber
Înot • 11 feb., 20:31
A căzut recordul mondial al lui David Popovici la 100 metri liber! Un chinez de 19 ani e cel mai rapid înotător din istorie