Închide meniul

David Popovici, gest de mare campion! „Regele Nataţiei” a făcut o donaţie remarcabilă pentru o tânără de 28 de ani, grav bolnavă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 15:32

David Popovici, gest de mare campion! „Regele Nataţiei a făcut o donaţie remarcabilă pentru o tânără de 28 de ani, grav bolnavă

David Popovici, gest de mare campion pentru Florentina Filipovici

Colaj Profimedia / Hope and Homes for Children

David Popovici a făcut un gest de mare campion. „Regele Nataţiei” şi-a donat şi ochelarii de campion pentru o vicecampioană mondială grav bolnavă. Tânărul de 17 ani a fost impresionat de povestea acesteia şi a decis să participe la o strângere de fonduri pentru construirea unei case.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentina Filipovici a fost vicecampioană mondială la canotaj în perioada junioratului. Acum, ajunsă la 28 de ani, femeia este grav bolnavă şi nu are unde să stea împreună cu cei trei copii ai săi, o fetiță și doi băieți. David Popovici a aflat de povestea ei şi a decis să ofere o mână de ajutor.

David Popovici, gest de mare campion: şi-a donat şi ochelarii de campion pentru o cauză nobilă

Pentru a o ajuta pe Florentina, „Regele Nataţiei” şi-a donat casca şi ochelarii cu care a devenit dublu campion mondial. Va avea loc o licitaţie, iar toţi banii vor ajunge la fosta vicecampioană mondială la canotaj.

„Pentru că am învățat în toți acești ani cât de important e să ai oameni alături, să fii sprijinit atunci când ai mai mare nevoie, simt că trebuie să fiu alături de Florentina.

Ea are nevoie de o casă, pentru ca fetița și băiețeii ei să poată să crească în liniște și în siguranță. De aceea, donez Fundației Hope and Homes for Children casca și ochelarii cu care am concurat recent la Mondiale și vă rog pe voi, cei care mi-ați fost aproape mereu cu gândurile și energia voastră, să întindeți o mână de ajutor acestui om. Să fim buni și să fim mulți!”, a transmis David Popovici, potrivit hhc.galantom.ro.

Reclamă

Florentina are 28 de ani și este definiția cea mai bună a unei luptătoare!

Suma de care femeia are nevoie se ridică la 40.000 de euro. Până în acest moment s-au strâns aproape 1.000 de euro.

„Florentina are 28 de ani și este definiția cea mai bună a unei luptătoare. Vicecampioană mondială la canotaj, se luptă acum cu cancerul mamar aflat în stadiul IV și cu amintirile unei copilării nedrepte și dure. A avut parte de un tată violent, apoi de un soț agresiv. Acum își crește singură cei 3 copii: o fetiță de 7 ani și doi băieți de 3 și 5 ani. Când îi strânge în brațe, nedreptățile trăite și luptele duse par să merite. Inocența și bucuria copiilor îi dau putere să zâmbească și să trăiască în continuare cu speranță.

Visează să se facă bine și să le ofere celor mici în continuare siguranță și o casă plină de iubire. Mult timp și-a purtat singură suferința, convinsă că a cere ajutor este rușinos. Acum însă este copleșită de problemele medicale și simte că nu va reuși de una singură.

Reclamă 4 / 0/3

Dar Florentina nu este singură. Ne propunem să o sprijinim în lupta cu boala și să o ajutăm să își țină copiii aproape prin construirea unui adăpost sigur, cu condiții decente de trai, astfel încât cei mici să aibă șansa să se dezvolte echilibrat și armonios alături de ea.

Printr-o donație lunară cu cardul pe doneaza.hopeandhomes.ro/ îi poți fi și tu alături, acum, când are cea mai mare nevoie”, a anunţat Hope and Homes for Children Romania.

David Popovici, mesaj puternic după ce a fost decorat de Klaus Iohannis

David Popovici a fost decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, după performanțele extraordinare bifate de înotătorul de 17 ani. Dublul campion mondial la natație a transmis un mesaj de impact în fața președintelui, referitor la dezvoltarea sportului pe teritoriul țării noastre.

„Bună ziua! Mulțumesc! Aș vrea să încep prin a mulțumi statului român pentru această înaltă distincție. Mă simt onorat, mă simt recunoscător și am vrea să mulțumim, eu împreună cu domnul Adi, tuturor românilor și tuturor oamenilor care ne-au fost aproape, care ne-au transmis energie pozitivă și aprecieri, de-a lungul timpului.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost vreodată alături pentru că nu aș fi putut să fac asta fără voi. Aș vrea să menționez că sunt convins că suntem doar la început și avem o misiune pe care încercăm să o ducem la capăt, și anume să facem sportul o prioritate națională, să facem sportul un ambasador al țării pentru că merită și poate face lucruri foarte frumoase.

Prin această misiune vrem să îndemnăm cât mai mulți copii să aibă o viață activă, să avem o societate cât mai sănătoasă, educată din punct de vedere sportiv și care să poată să facă mișcare în condiții foarte bune. Noi credem că asta va face o lume mult mai bună. Mulțumesc!”, a spus David Popovici, în timpul ceremoniei de la Palatul Cotroceni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și