Închide meniul
Foto

„Super Blonda” din Ucraina, discurs uluitor împotriva Rusiei la „meciul pentru pace” Olympiacos – Șahtior Donețk. Ce a putut să-și scrie fetița ei în palmă, despre Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2022, 11:47

„Super Blonda” din Ucraina, discurs uluitor împotriva Rusiei la „meciul pentru pace” Olympiacos – Șahtior Donețk. Ce a putut să-și scrie fetița ei în palmă, despre Vladimir Putin

Olya Polyakova, discurs uluitor împotriva Rusiei la meciul Olympiacos - Șahtior Donețk

Profimedia

Război în Ucraina | Olya Polyakova (43 de ani) a dezvăluit în fața a mii de oameni ce și-a scris fetița ei în palmă, referitor la invazia declanșată de Rusia la ordinul lui Vladimir Putin. Celebra cântăreață ucraineancă, supranumită „Super Blonda”, a interpretat imnul țării sale înaintea meciului amical dintre Oympiacos și Șahtior Donețk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olya Polyakova a oferit un moment emoționant înaintea meciului caritabil dintre Oympiacos și Șahtior Donețk. Artista ucraineancă, poreclită „Super Blonda”, a interpretat imnul țării sale, apoi a făcut o dezvăluire care a ajuns virală în timp record.

Război în Ucraina | Olya Polyakova, discurs uluitor împotriva Rusiei. Artista a dezvăluit mesajul scris de fetița sa în palmă, pentru Vladimir Putin

Polyakova a ținut un discurs de mare impact înainte de startul partidei, în care i-a „distrus” pe ruși. Celebra artistă a dezvăluit că fetița sa, Alice, în vârstă de 10 ani, și-a scris un mesaj tulburător în palmă pentru Vladimir Putin, omul din spatele atacurilor oribile din Ucraina.

„Niciodată nu îi vom ierta pe ruși. Nu știu câte generații vor mai trebui să vină pentru a trece pesta asta. Poate nepoții noștri, care nu au trăit acest război, îi vor ierta. Chiar și fetița mea cea mică, Alice, și-a scris în palmă că Putin e un nenorocit.

Nu cred că vom uita vreodată cine este vinovat pentru acest război. Și nu dau vina pe o singură persoană. Toți cei care susțin acest regim sângeros sunt complici. Nimeni nu trebuie iertat, sunt toți vinovați!

Reclamă

Cei care nu susțin regimul, dar tac, sunt la fel de vinovați. Sunt aceiași ucigași însetați de sânge. Sunt foarte puține persoane care se opun și le mulțumesc foarte mult pentru asta. Pentru că nu le e frică, fiindcă e periculos să susții Ucraina în Rusia acum.”, a spus Olya Polyakova, citată de sport.ua.

Momente emoționante la meciul caritabil dintre Olympiacos și Șahtior Donețk

Pe teren, Olympiacos s-a impus în fața lui Șahtior Donețk, scor 1-0, prin golul marcat de Tiquinho Soares. Formația ucraineană a pornit într-un „turneu pentru pace” prin Europa, la fel ca și Dinamo Kiev. Toate încasările obținute din partidele „minerilor” vor fi donate către poporul ucrainean, care trece prin momente teribile.

Peste 5.000 de spectatori s-au aflat în tribune la meciul din Grecia. Inclusiv Ministrul de Externe din Grecia, Nikos Dendias, a asistat la partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii celor două echipe au ieșit pe teren cu mesajul „Stop War” (trad. – Opriți Războiul), precum și cu tricouri inscripționate cu numele celor 10 orașe din Ucraina care au fost bombardate de armata Rusiei.

De asemenea, pe scaunele unui sector din stadion au fost așezate 176 de jucării, reprezentând un tribut pentru copiii ucraineni care și-au pierdut viața în războiul declanșat de Vladimir Putin.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și