Închide meniul
Foto

Superba iubită a „Prinţului” Cristea a rupt tăcerea despre relaţia cu bărbatul: „Eu sunt mai vulcanică, dar ne iubim!” Tânăra, în ipostaze incendiare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 17:19

Superba iubită a „Prinţului” Cristea a rupt tăcerea despre relaţia cu bărbatul: „Eu sunt mai vulcanică, dar ne iubim!” Tânăra, în ipostaze incendiare

Andreea Roşca este iubita lui Adrian Cristea

Colaj Instagram

Superba iubită a „Prinţului” Cristea a rupt tăcerea despre relaţia cu bărbatul. Andreea Roşca şi Adrian Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocata din Cluj a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu fostul fotbalist de la Dinamo sau FCSB. Andreea Roşca spune se înţelege perfect cu iubitul său, deşi ea este o fire mai vulcanică. Mai mult, frumoasa Andreea Roşca a spus că îşi doreşte să îşi întemeieze o familie. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ANDREEA ROŞCA ÎN GALERIA FOTO)

Superba iubită a „Prinţului” Cristea a rupt tăcerea despre relaţia cu bărbatul

„Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a spus Andreea Roșca pentru antenastars.ro.

Cine este Andreea Roşca, iubita lui Adrian Cristea

Aceasta este o avocată din Cluj, care este foarte activă pe Instagram, unde este urmărită de peste 127.000 de oameni. De asemenea, noua femeie din viaţa lui Cristea pare şi pasionată de sport, având mai multe fotografii în care este pe terenul de tenis.

Reclamă

Adrian Cristea postează rar pe contul lui personal de Instagram, ultimele fotografii ale sale fiind alături de fetiţa lui, pe care o are alături de Denisa Nechifor, astfel că postarea cu Andreea Roşca i-a pus pe gânduri pe fani.

Andreea Roşca, noua cucerire a lui Adrian Cristea, pare a fi pasionată şi de vacanţe de lux, de unde postează imagini în ipostaze incendiare.

Ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea

Adrian Cristea a decis să iasă din viaţă publică. Fosta parteneră a lui de viaţă, Denisa Nechifor, a făcut mărturisiri. Iată ce a ajuns să facă acum Adrian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

Denisa Nechifor a dezvăluit cu ce se ocupă acum „Prinţul”. Adrian Cristea are un proiect în zona sportului.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Adrian Cristea şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Având stil vestimentar, „Prinţul” se gândea că va da lovitura. Din păcate nu a fost aşa.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și