Închide meniul
VIDEO

SuperPrieteni, de Gică Popescu | „Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă!” Johan Cruyff, omul care i-a marcat cariera lui Hagi. „M-am bucurat de fotbal”

Mihai Ispas Publicat: 26 iunie 2021, 22:13

Reclamă
SuperPrieteni, de Gică Popescu | „Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă! Johan Cruyff, omul care i-a marcat cariera lui Hagi. „M-am bucurat de fotbal

as.ro

Gică Hagi şi Gică Popescu pe stadionul Viitorului din Ovidiu, la emisiunea SuperPrieteni

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul eveniment SuperPrieteni, powered by SuperBet. În primul din cele patru episoade, şi-a spus poveştile Gică Hagi, cumnatul şi fostul său coleg din „Generaţia de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, fanul lui Johan Cruyff: „A schimbat istoria fotbalului”

Cei doi au jucat împreună şi la Barcelona, unde au fost impresionaţi de antrenorul olandez Johan Cruyff.

„- Ştiu foarte bine că tu ai fost şi vei rămâne toată viaţa un fan al lui Johan Cruyff. Ştim că el a implementat sistemul care e la Barcelona acum. Cruyff l-a adus în anii ’88-’89, când a venit la Barcelona. A fost pentru tine o inspiraţie tot ceea ce s-a intamplat la Barcelona?
– Maximă!
– Ştim foarte bine că am avut şansa să jucăm acolo.
– A vrut să mă ia la Barcelona, a fost cel mai frumos lucru în viaţă care mi s-a întâmplat. El a schimbat! A schimbat istoria Barcelonei şi a fotbalului. Cum vedea el fotbalul de la simplu la complicat, fotbalul ofensiv, fotbalul spectacol, fotbalul cu goluri, aici a ajuns Spania. M-am bucurat de acest fotbal în ultimii zece ani”, i-a dezvăluit Gică Hagi lui Gică Popescu, la SuperPrieteni.

Gică Hagi a marcat 11 goluri pentru Barcelona

Hagi a ajuns la Barcelona în vara lui 1994, în care a strălucit la Cupa Mondială cu România, alături de care a jucat în sferturile de finală. A fost anul în care Mircea Lucescu este convins că Hagi ar fi câştigat Balonul de Aur, dacă tricolorii ar fi trecut de Suedia.

Catalanii au plătit 4 milioane de euro, o sumă importantă la acea vreme, Bresciei lui Lucescu. Hagi a stat doi ani la Barcelona, de unde a plecat la Galatasaray, în schimbul a 3,75 de milioane de euro.

Reclamă

Pentru formaţia de pe Camp Nou, Hagi a jucat 51 de meciuri. El a marcat 11 goluri şi a reuşit 5 pase decisive. A câştigat un singur trofeu: Supercupa Spaniei, în 1994.

SuperPrieteni de Gică Popescu e şi săptămâna viitoare la Antena 1. Miercuri, de la 23:45, Balonul de Aur Luis Figo îşi povesteşte viaţa într-un interviu eveniment pe stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și