Închide meniul
Foto

„Te-ai angajat pe şantier?!” Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii, în timp ce soţia sa întoarce toate privirile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 12:24

Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii cu ultima sa apariţie. Fostul internaţional român a apărut îmbrăcat într-o salopetă, iar fanii şi prietenii au reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş s-a retras din fotbal anul trecut, dar continuă să trezească interes la fiecare apariţiei. Ultima a fost una de senzaţie, iar fanii şi prietenii săi au reacţionat imediat.

Gabriel Tamaş şi-a uimit prietenii, în timp ce soţia sa întoarce toate privirile

„Te-ai angajat pe şantier?„, l-a întrebat un prieten pe reţelele de socializare. La postarea lui Tamaş au reacţionat Budescu şi Daminuţă. „Păi da, top”, a scris Budescu, în timp ce Daminuţă i-a transmis că e „bombă”.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Şi soţia lui Tamaş este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Ioana arată uimitor şi fiecare postare atrage comentarii pline de admiraţie din partea fanilor. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU TAMAŞ ŞI SOŢIA LUI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Cum a apărut superba Ioana

Transformarea spectaculoasă a soţiei lui Gabriel Tamaş. Frumoasa Ioana şi-a schimbat look-ul, iar fanii au reacţionat imediat. Ioana a apărut alături şi de soţul său. Ioana Tamaş a revenit în forţă pe reţelele de socializare şi-a dezvăluit schimbare de look. Fanii soţiei lui Gabriel Tamaş au reacţionat imediat.

„Cuvintele nu îşi au rostul! Eşti magică!”, a fost unul dintre mesajele primite la postarea în care şi-a afişat noul look. (VEZI SCHIMBAREA DE LOOK ŞI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI GABI TAMAŞ)

Când și-a cunoscut Gabriel Tamaș soția. Fostul internaţional român, ajuns la 39 de ani, este căsătorit din 2012 cu Ioana Tamaș. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună o fiică, pe Selena.

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Tamaș este din Brașov, oraș în care s-a născut și fundașul cu 67 de selecții în naționala României. Cei doi au făcut cunoștință în perioada în care Gabi Tamaș juca la Dinamo. Ioana avea atunci 16 ani.

Soția lui Gabi Tamaș este nelipsită din sala de fitness și a fost votată, în urmă cu câțiva ani, cea mai sexy soție de fotbalist. A facut gimnastică în copilărie și chiar a absolvit Facultatea de Sport.

Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. (Reporter: Nu e Gabi gelos? S-a pus vreodată problema să îți împartă el timpul, să te organizeze?) Niciodată! Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat„, spunea Ioana Tamaș, în 2016, într-un interviu pentru antenastars.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și