Închide meniul
Foto

„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 14:51

Reclamă
„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Andreea Bălan a "topit" internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Colaj Instagram

Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani. Victor Cornea a împlinit vârsta de 30 de ani pe 24 septembrie şi a avut parte de o petrecere surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant lui Victor Cornea, în ziua în care jucătorul de tenis a împlinit 30 de ani. Mai mult, Victor Cornea şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni, dar şi de fetiţele Andreei Bălan.

Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Andreea Bălan şi Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relaţia lor este una extrem de solidă. Cei doi se iubesc enorm, iar mesajul transmis de Andreea Bălan pentru iubitul său este unul emoţionant. (VEZI IMAGINI EMOŢIONANTE ÎN GALERIA FOTO)

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenţa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.â

Cei doi au oferit imagini emoţionante şi când artista a împlinit 39 de ani

Andreea Bălan a postat mai multe imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani. Andreea Bălan şi jucătorul de tenis Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Reclamă

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de Victor Cornea. Vedeta de la Antena 1 a postat, chiar de ziua ei, mai multe imagini emoţionante alături de victor Cornea.

„Azi, de ziua mea, vreau sa împărtăşesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericita ca niciodată„, este mesajul postat de Andreea Bălan pe reţelele de socializare, care însoţeşte imaginile în care apare alături de iubitul său.

Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr decât Andreea Bălan, a reacţionat imediat şi i-a transmis, public, un mesaj superb. „La mulţi ani fericiţi, iubito„, a scris Victor Cornea.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea, în vârstă de 30 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP. La dublu însă Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră: locul 84 mondial! Victor Cornea ocupă acest loc din 12 iunie 2023, atunci când a fost dat publicităţii noul clasament.

Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de 122.143 dolari. Tenismenul originar din Sibiu face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Victor Cornea a devenit cunoscut încă din 2014, atunci când avea numai 20 ani, după ce era sparring-partner al lui Klaus Iohannis. Victor Cornea şi Klaus Iohannis au jucat tenis chiar şi la scurt timp după ce Klaus Iohannis obţinuse primul mandat de preşedinte al României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele de start 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și