Închide meniul

”Te rog să nu mă mai lovești!” Crimă cu sânge rece pe străzile din Salonic. Ultrașii lui PAOK ar fi ucis cu bestialitate un tânăr suporter al lui Aris

Reclamă

Publicat: 2 februarie 2022, 9:04 / Actualizat: 2 februarie 2022, 11:52

”Te rog să nu mă mai lovești!” Crimă cu sânge rece pe străzile din Salonic. Ultrașii lui PAOK ar fi ucis cu bestialitate un tânăr suporter al lui Aris

Ultrașii lui PAOK ar fi ucis cu bestialitate un tânăr suporter al lui Aris

Profimedia

Crimă cu sânge rece pe străzile din Salonic

Locuitorii din Salonic sunt îngroziți, după ce un tânăr de 19 ani, suporter al celor de la Aris, a fost ucis cu bestialitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victima, Alkis Kambanos, se afla alături de doi prieteni când a fost atacat, în jurul orei 01:00, pe străzile din districtul Harilaou de mai multe persoane aflate în două mașini, notează greekreporter.com.

Atacatorii l-au înjunghiat în coapsă pe tânăr, care a pierdut mult sânge și a murit. Celălalte două persoane au suferit răni deosebit de grabe și au primit îngrijiri la spitalul Papanikolaou.

Citeşte și: Anunțul momentului despre Chefii de la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea lor de aventură culinară

Sursa citată anunță că autoritățile bănuiesc că atacatorii ar fi fost ultrași de la PAOK. „Locuiesc deasupra, dar nu am ieșit pe balcon. Îmi era frică. Erau mai mulți!”, a dezvăluit un martor.

Reclamă

„Te rog să nu mă mai lovești!”, ar fi strigat tânărul în timp ce era atacat, potrivit unui alt martor.

Citește și:

Incidente grave în PAOK – Aris, sub ochii lui Răzvan Lucescu

Haos la derby-ul PAOK – Aris, scor 0-1, din etapa a 11-a a campionatului Greciei. În al doilea minut din prelungiri, ultrașii lui PAOK nu au mai putut îndură gândul eșecului și au aruncat cu torțe pe teren.

Mai mulți dintre ei au invadat gazonul, patru fiind ulterior arestați. Scandalul a fost unul uriaş. Au fost suplimentate forţele de ordine. Imaginile surprinse din interiorul arenei fiind incredibile.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au fugit la vestiar și au revenit abia după 42 de minute. În acest timp, tribunele au fost golite și terenul inspectat. Centralul a revenit cu echipele pentru minutele de prelungiri, iar partida s-a încheiat cu victoria oaspeților, cu 1-0.

Pe teren au apărut forţele speciale, dar acestea nu i-au speriat pe utraşi, care s-au înfruntat cu „mascaţii”. Cel puţin un ultras a fost rănit şi a fost scos pe targă din zona de conflict. Mai multe persoane au fost reţinute.

Recomandări
  • Crimă cu sânge rece pe străzile din Salonic
  • Ultrașii lui PAOK ar fi ucis cu bestialitate un tânăr suporter al lui Aris

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și