Închide meniul
Foto

Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate”

Publicat: 8 mai 2024, 20:28

Reclamă
Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate”

Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: "Un vis devenit realitate"

Teodora Stoica şi tatăl ei, Mihai Stoica / Instagram

Teodora Stoica a postat imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica. Fiica lui „MM” Stoica a sărbătorit alături de tatăl ei cucerirea titlului de către FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teodora Stoica a văzut meciul din lojă, tatăl ei fiind aproape de ea. În finalul partidei care a decis titlul, Teodora Stoica l-a ţinut de mână pe tatăl ei.

Teodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate”

Un vis devenit realitate”, a scris Teodora Stoica pe Instagram, în descrierea imaginilor foto şi video de la meciul cu Farul, ce a decis campioana României.

FCSB a învins-o cu 2-1 pe Farul, cucerind primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Deja campioni, „roş-albaştrii” au pierdut următorul meci, cel cu Universitatea Craiova, din deplasare, cu 2-0.

FCSB mai are de jucat cu CFR Cluj, meciul în care se vor decerna şi trofeul Ligii 1 şi medaliile, şi cu Rapid, în deplasare. Se anunţă sold-out pe Arena Naţională la meciul de sărbătoare cu CFR. Acesta va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Teodora Stoica (@teodorastoica)

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman în Qatar. MM a dezvăluit că „Mbappe” s-a înțeles deja cu oficialii viitoarei sale echipe, Al Duhail, în ciuda faptului că aceștia nu s-au mai prezentat la București săptămâna trecută, atunci când erau programate negocieri pentru mutare.

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu viitoarea sa echipă. FCSB va primi în schimbul lui Coman suma de cinci milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a declarat Mihai Stoica.

Florinel Coman (26 de ani) e cotat la 6 milioane de euro. În cele 37 de meciuri disputate în acest sezon, „Mbappe” a marcat 19 goluri şi a furnizat şi 11 pase decisive.

Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!”

Mihai Stoica știe câți jucători va da FCSB la EURO 2024. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis că trei jucători de la campioană vor merge în Germania alături de echipa națională a României.

România a fost repartizată în Grupa E, la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

Mihai Stoica i-a nominalizat pe Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu ca fiind jucătorii de la FCSB care vor fi în lotul României pentru EURO 2024. MM a transmis că Adrian Șut are șanse mici să fie convocat de Edi Iordănescu.

De asemenea, Mihai Stoica a mai transmis că și-ar fi dorit ca jucătorii care ar urma să fie convocați la EURO 2024 să plece în vacanță mai devreme, după ce FCSB a câștigat titlul. Gigi Becali s-a opus însă acestui fapt, iar vedetele echipei vor rămâne în lot pentru ultimele trei etape ale sezonului.

„Coman nu va mai fi jucătorul nostru. Târnovanu e portar. Olaru e singurul jucător la ora actuală în situația asta (n.r – jucător de câmp de la FCSB care să meargă la EURO). Nu știu dacă va mai fi un jucător de la noi, nu cred. Șut? Nu știu și nu cred.

Reclamă

Eu aș fi vrut să plece în vacanță Olaru, dar dacă Gigi a hotărât să nu plece ca să nu se considere că nu tratăm cu maximă seriozitate meciurile astea, n-am ce să fac. Nu pot să hotărăsc eu peste Gigi. Eu am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi mi-a tăiat-o, a zis că vor juca toți”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:45 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și