Închide meniul

Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!”

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2024, 17:11

Reclamă
Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!”

Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica știe câți jucători va da FCSB la EURO 2024. Managerul general al roș-albaștrilor a transmis că trei jucători de la campioană vor merge în Germania alături de echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E, la EURO 2024, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia.

Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur

Mihai Stoica i-a nominalizat pe Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu ca fiind jucătorii de la FCSB care vor fi în lotul României pentru EURO 2024. MM a transmis că Adrian Șut are șanse mici să fie convocat de Edi Iordănescu.

De asemenea, Mihai Stoica a mai transmis că și-ar fi dorit ca jucătorii care ar urma să fie convocați la EURO 2024 să plece în vacanță mai devreme, după ce FCSB a câștigat titlul. Gigi Becali s-a opus însă acestui fapt, iar vedetele echipei vor rămâne în lot pentru ultimele trei etape ale sezonului.

„Coman nu va mai fi jucătorul nostru. Târnovanu e portar. Olaru e singurul jucător la ora actuală în situația asta (n.r – jucător de câmp de la FCSB care să meargă la EURO). Nu știu dacă va mai fi un jucător de la noi, nu cred. Șut? Nu știu și nu cred.

Reclamă

Eu aș fi vrut să plece în vacanță Olaru, dar dacă Gigi a hotărât să nu plece ca să nu se considere că nu tratăm cu maximă seriozitate meciurile astea, n-am ce să fac. Nu pot să hotărăsc eu peste Gigi. Eu am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi mi-a tăiat-o, a zis că vor juca toți”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman

Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman în Qatar. MM a dezvăluit că „Mbappe” s-a înțeles deja cu oficialii viitoarei sale echipe, Al Duhail, în ciuda faptului că aceștia nu s-au mai prezentat la București joi, atunci când erau programate negocieri.

După ce FCSB a devenit campioană, Gigi Becali a anunțat că oficialii lui Al Duhail vor veni la București să discute despre transferul lui Florinel Coman. Însă, joi, în ziua în care aceștia erau așteptați, nu s-au mai prezentat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a declarat că nu cunoaște prea multe detalii despre acest lucru, însă a anunțat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu viitoarea sa echipă. Gigi Becali va primi în schimbul lui Coman suma de cinci milioane de euro.

Eu nu discut problema asta. N-am vorbit cu nimeni din Qatar, nici cu agenții. Știu de la Gigi că trebuiau să vină și n-au mai venit, dar știu de la Florin că s-au înțeles”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și