Închide meniul

„Ţi-e frică de sărăcie?!” Gabriel Tamaş, răspuns genial! Constantin Budescu, replică savuroasă

Reclamă

Publicat: 16 iulie 2022, 10:24

„Ţi-e frică de sărăcie?! Gabriel Tamaş, răspuns genial! Constantin Budescu, replică savuroasă

Gabriel Tamaş,

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabriel Tamaş, răspuns genial când a fost întrebat dacă îi este frică de sărăcie. Fundaşul român spune că ar spăla şi vase pentru a supravieţui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş a oferit noi replici memorabile. Acesta a fost întrebat dacă se teme de sărăcie, iar răspunsul a fost unul savuros.

Gabriel Tamaş, răspuns genial când a fost întrebat dacă îi este frică de sărăcie

Voi găsi un patron la care să mă angajez să spăl vase sau ceva„, a glumit Tamaş.

Deja am trecut prin ea nu cred că ne e frică„, a spus şi Constantin Budescu la Fiţă cu Adiţă.

„Te-ai dus vreodată beat la antrenament?” Gabi Tamaș, răspuns fabulos

Gabi Tamaș nu doar că s-a dus beat la antrenament, ci și a jucat meciuri sub influența alcoolului. Veteranul de 38 de ani a făcut dezvăluiri fabuloase.

Reclamă

Tamaș a semnat cu Petrolul în această vară și se pregătește pentru al 24-lea sezon din cariera de jucător. Ajuns la 38 de ani, Tamaș continuă să impresioneze prin charisma sa și dorința de a juca fotbal.

Când era mai tânăr, Gabi Tamaș era un jucător-rebel, atât de rebel încât nu ținea cont că a doua zi avea meci sau antrenament atunci când mergea la o petrecere.

„(n.r. Te-ai dus vreodată beat la antrenament?) Ce întrebări ai… Am și jucat beat! Mahmur, pardon. De-asta nu mai pot eu! Hai noroc! Dar nu eram în țară la noi. Nu pot să zic unde”, a spus Gabi Tamaș pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul a revenit în Liga 1 după 6 ani. „Lupii galbeni” vor debuta în noul sezon pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari, fosta echipă a lui Tamaș. Meciul se va disputa luni, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gabi Tamaș s-a plâns de dureri de spate când s-a ridicat de la conferință

Așa cum i-a obișnuit, fundașul Petrolului a glumit cu ziariștii și la ultima conferință de presă, pe seama vârstei sale:„Eu sunt bătrân și trebuie să stau jos.”, le-a spus Tamaș, la începutul evenimentului.

Fundașul cu 67 de selecții la naționala României a stârnit râsete în sală și la finalul conferinței, când s-a plâns de dureri de spate în momentul în care s-a ridicat de la masă:„Am îmbătrânit!”, le-a șoptit Tamaș, apoi a început să râdă.

Gabi Tamaș a anunțat că după conferință va merge direct la grătar, unde îl așteaptă Constantin Budescu. Fundașul Petrolului este încrezător că prietenul său va semna și el cu ploieștenii în următorea perioadă:

„Budescu, cât de curând, o să vă spună și președintele, va semna și el cu Petrolul”, a mai spus Gabi Tamaș.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și