Închide meniul

Tite, jefuit în plină stradă, la 6 dimineața! Ce a pățit fostul selecționer al Braziliei

Cosmin Cioboată Publicat: 24 decembrie 2022, 17:13

Reclamă
Tite, jefuit în plină stradă, la 6 dimineața! Ce a pățit fostul selecționer al Braziliei

Tite și-a dat demisia de la naționala Braziliei, după Cupa Mondială

Tite și-a dat demisia de la naționala Braziliei, după Cupa Mondială / Profimedia

Tite a fost jefuit în plină stradă. Fostul selecționer al naționalei Braziliei a tras o sperietură uriașă în timp ce se plimba pe străzile din Rio de Janeiro, la ora 6 dimineața. Tehnicianul de 61 de ani a fost atacat de un hoț, care i-a reproșat eliminarea prematură de la Campionatul Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia a fost eliminată de Croația după un meci nebun, decis la loviturile de departajare.

Tite, jefuit în plină stradă, la 6 dimineața!

Tite și-a anunțat demisia de la cârma Selecao, după eliminarea de la Cupa Mondială. Revenit în țară, fostul selecționer a avut parte de o surpriză neplăcută.

Potrivit The Sun, Tite a fost jefuit în timp se plimba pe străzile din Rio, la ora 6 dimineața.

Hoțul i-a furat fostului selecționer un lanț, apoi i-a reproșa faptul că Brazilia a fost eliminată în sferturile de finală de la Campionatul Mondial. Din fericire, Tite nu a fost rănit în timpul jafului.

Reclamă
Reclamă

„Înfrângerea este dureroasă, dar sunt împăcat. Este sfârșitul ciclului meu aici!”, a spus Tite, după ce și-a anunțat despărțirea de naționala Braziliei, citat de TNT Sports Br.

Tite era la conducerea naționalei Braziliei din 2016. În această perioadă, a câștigat o Copa América, în 2019, și a ajuns de două ori în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, pierzând în fața Belgiei în 2018 și a Croației în 2022.

În total, Tite a adunat 60 de victorii, 15 remize și șase înfrângeri în 81 de jocuri la naționala Braziliei.

Reclamă

A fost a 4-a oară în ultimele 5 ediții când Brazilia este eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.

Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti ar putea să îl înlocuiască pe Tite şi să devină selecţionerul Braziliei. Antrenorul lui Real Madrid este pe lista Federaţiei sud-americane, după ce Selecao s-a oprit în sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022 din Qatar.

Antrenorul italian ar fi intrat în contact cu şefii Federaţiei Braziliene de Fotbal încă din luna octombrie. Ancelotti ar fi fost „dispus să continue discuţiile, în funcţie de proiectul care îi este prezentat”, asigură jurnaliştii de la UOL, citaţi de mundodeportivo.com.

Brazilienii au dezvăluit şi ce condiţii ar fi pus tehnicianul campioanei Spaniei. Ancelotti şi-a dorit să se aşeze la masa negocierilor doar în momentul în care postul rămâne vacant.

Mai mult, a vrut să îşi încheie sezonul pe banca lui Real Madrid. Acesta mai are contract cu gruparea blanco până în iunie 2024.

Şi Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, ar fi fost pe lista şefilor fotbalului din Brazilia. Totuşi, discuţii mai avansate ar fi fost cu Pep Guardiola, cel care a fost convins însă de şeicul lui Manchester City să îşi prelungească contractul.

În vârstă de 63 de ani, Carlo Ancelotti şi-a început anul trecut al doilea mandat pe banca lui Real Madrid. Le-a mai pregătit pe Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chesea, PSG, Bayern, Napoli şi Everton.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și