Închide meniul
VIDEO & FOTO

„Toate diamantele…” Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 20:53

„Toate diamantele…” Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti

Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti

Colaj Instagram

Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti. Elizabeth Omoregie e campioana distracţiei la CSM! Bulgăroaica a învăţat româna din manele şi s-a dat în spectacol pe străzile din Centrul Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeth Omoregie, una dintre cele mai bune jucătoare de la CSM Bucureşti şi una dintre cele mai frumoase handbaliste, a făcut spectacol pe străzile din Bucureşti. Jucătoare de origine bulgară s-a dat în spectacol pe ritmuri de manele. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU Elizabeth Omoregie ÎN GALERIA FOTO)

Omoregie, jucătoarea de la CSM Bucureşti, şi-a făcut de cap pe ritmuri de manele pe străzile din Bucureşti

Responsabila cu buna dispoziţie la antrenamentele CSM-ului, bulgăroaica Omoregie şi-a facut de cap pe manele în Centrul Vechi al Capitalei. Omoregie s-a mandrit in fata colegelor cu noul ei inel.

Vezi video viral cu Elizabeth Omoregie

Născută la Atena, Grecia, la 29 decembrie 1996, Elizabeth Omoregie a copilărit la Plevna, în Bulgaria, ţara natală a mamei sale. A început să practice atletismul, dar, la vârsta de opt ani, a fost remarcată de antrenorii Nasko Tabakov şi Gabriela Petrova de la echipa de handbal HC Lovech 98. Aşa a ajuns să calce pe urmele mamei sale, care a fost portar de handbal.

„Atunci aveam doar 8 ani, dar mi-am dat seama foarte repede că handbalul va juca un rol foarte important în viaţa mea”, declara cu mai multă vreme în urmă Elizabeth.

Reclamă

Cariera lui Elizabeth Omoregie

În 2007 s-a transferat la Lokomotiv Varna, iar un an mai târziu, în 2008, s-a alăturat echipei Sugar din oraşul Plevna. Cu acest club a câştigat trei titluri de campioană a Bulgariei la categoriile Under 14, Under 16 şi Under 19. În sezonul 2011-2012 a debutat la prima echipă a lui Sugar Pleven din campionatul Bulgariei, devenind cea mai bună marcatoare a echipei în acel sezon, la finalul căruia Sugar Pleven a încheiat competiţia pe locul trei.

La 6 octombrie 2014, la vârsta de 17 ani, Elizabeth Omoregie îşi începea ascensiunea în handbalul mare, semnând un contract cu formaţia slovenă Krim Ljubljana. După patru ani petrecuţi la Ljubljana, timp în care a primit şi cetăţenia slovenă, Elizabeth a semnat cu CSM Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și