Închide meniul
Foto

Tom Brady şi Gisele Bundchen, divorţul anului. Cei doi trebuie să-şi împartă averea de 650 de milioane de euro

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 22:51

Tom Brady şi Gisele Bundchen

Tom Brady şi Gisele Bundchen, protagoniştii divorşului anului

Tom Brady şi Gisele Bundchen/ Profimedia

  • Tom Brady şi Gisele Bundchen divorţează
  • Cei doi au de împărţit o avere de 650 de milioane de euro

Tom Brady se va despărţi de soţia sa, Gisele Bundchen, ceea ce va consemna divorţul anului. Starul fotbalului american a făcut anunţul pe contul oficial de Instagram, unde susţine că va continua să fie alături de cei doi copii pe care îi are alături de fotomodelul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Brady şi Gisele Bundchen au pus punct unei căsnicii de 13 ani. Femeia a fost cea care a luat decizia de a pune capăt mariajului, pe motiv că sportivul nu şi-a încheiat cariera şi nu petrece destul de mult timp alături de familie, anunţă Marca.

Tom Brady şi Gisele Bundchen, protagoniştii divorţului anului. Cei doi trebuie să-şi împartă averea de 650 de milioane de euro

Tom Brady a făcut anunţul pe contul oficial de socializare. Acesta susţine că despărţirea a fost oficializată.

Reclamă

“În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru, după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie amiabil şi cu recunoştinţă pentru timpul petrecut împreună. Suntem binecuvântaţi cu copii frumoşi şi minunaţi, care vor fi în continuare centrul universului nostru în toate modurile. Vom continua să muncim împreună ca părinţi pentru a ne asigura mereu să ei primesc iubirea şi atenţia pe care le merită”, a notat Tom Brady pe Instagram Stories.

El a precizat că decizia de divorţ s-a luat după ce el şi Gisele Bundchen au reflectat mult. “Bineînţeles, este dureros şi dificil, aşa cum este pentru mulţi oameni care trec prin aceeaşi situaţie în fiecare zi în lume. Ne dorim reciproc doar bine în următoarele capitole din viaţă. Şi vă cerem cu respect să ne respectaţi intimitatea”, a adăugat Brady.

Reclamă

Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, şi Gisele Bundchen (42 de ani) erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Tom Brady şi Gisele Brundchen posedă o avere de peste 650 de milioane de euro. Starul din NFL are în conturi peste 200 de milioane de euro, sumă acumulată după o glorioasă carieră, în timp ce fosta sa soţie, Gisele, este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, având o avere de peste 450 de milioane de euro, notează aceeaşi sursă citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tom Brady și Ilie Dumitrescu
Alte sporturi • 2 feb., 19:32
Tom Brady, salariu de nabab ca analist TV! Va câștiga de 800 de ori mai mult decât Ilie Dumitrescu
Tom Brady, în timpul unui meci de NFL
Alte sporturi • 1 feb., 20:15
Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta”
Extra • 14 mart., 12:29
Tom Brady: ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!”
Tom Brady
Alte sporturi • 14 mart., 10:00
„Avem o treabă de terminat!” Legendarul Tom Brady s-a răzgândit! Omul-record din NFL şi-a anunţat revenirea, la doar o lună şi jumătate de la retragere
Tom Brady, cel mai mare jucător de fotbal american din istorie
Alte sporturi • 1 feb., 18:47
Tom Brady și-a anunțat oficial retragerea din activitate. Mesajul emoționant al legendarului sportiv. „A fost o călătorie palpitantă!”