Închide meniul

Tom Brady: ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!”

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 14 martie 2022, 12:29

Tom Brady: ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!”

Tom Brady n-a putut sta departe de gazon, deși anunțase că se retrage!

Foto: Profimediaimages

Pe 1 februarie, cu șapte inele în 22 de ani de carieră, Tom Brady anunțase că se retrage. Evoluase o viață întreagă la New England Patriots, apoi trecuse la Tampa Bay Buccaneers. Avea 44 de ani, multă lumea spunea că Gisele Bundchen, soția sa, îl rugase să se mai concentreze și pe viața de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O lună de zile au tot apărut, pe agențiile de presă, imagini cu ei pe plajă, liniștiți. Au călătorit mult. Apoi, ”bomba”, pe Twitter-ul jucătorului: ”În ultimele două luni mi-am dat seama că locul meu e pe teren, nu în tribune”, și-a început el vestea prin care își anunța revenirea!!! ”Mă reîntorc pentru sezonul cu numărul 23. La Tampa!” Scurt și la obiect!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și