Închide meniul
Foto

Topul celor mai bogaţi români. Pe ce loc se află Ion Ţiriac şi cine este cea mai bogată româncă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2023, 9:30

Reclamă
Topul celor mai bogaţi români. Pe ce loc se află Ion Ţiriac şi cine este cea mai bogată româncă

Ion Ţiriac a fost detronat şi nu mai este cel mai bogat român

Ion Țiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Topul celor mai bogaţi români. Ion Ţiriac rămâne unul dintre cei mai bogaţi români şi în 2023. Omul de afaceri se află pe locul al doilea în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac are o avere de aproximativ două miliarde de dolari, conform topului întocmit de Forbes. Ţiriac este devansat în topul celor mai bogaţi român doar de fraţii Pavăl.

Topul celor mai bogaţi români. Pe ce loc se află Ion Ţiriac şi cine este cea mai bogată femeie

În clasamentul la nivel mondial, Ion Ţiriac se află pe locul 1516. În top 10 ai celor mai bogaţi români se află şi două femei. Cea mai bogată româncă este Anastasia Soare, care se află pe locul 8 cu o avere estimată la 3,4 miliarde de lei. (VEZI IMAGINI CU ANASTASIA SOARE ÎN GALERIA FOTO)

Imediat după ea se află şi a doua femeie din top 10. Este vorba de Anca Vlad, care are o avere de 2,8 miliarde de lei, scriu cei de la fanatik.ro.

Miliardarul Ion Țiriac a decis cine îi va moșteni averea uriașă

Miliardarul Ion Țiriac a făcut declarații controversate. Fostul mare jucător de tenis a decis cine îi va moșteni averea uriașă pe care o are. Este al doilea cel mai bogat român! Țiriac a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim.

Reclamă

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale” și că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă„, a declarat. mai în glumă mai în serios, Ion Țiriac, potrivit italienilor de la outsidernews.it.

Pensia pe care o încasează Ion Ţiriac de la statul român

Ion Ţiriac încasează o sumă uriaşă de la statul român. După ce s-a lăsat de tenis, Ion Ţiriac a lucrat în Ministerul de Interne ca ofiţer şi a ieşit la pensie cu cel de colonel, scrie evz.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, Ion Ţiriac încasează o pensie mare de la statul român. Miliardarului român îi intră în conturi suma de 12.000 de lei lunar. Conform unor surse, Ion Ţiriac nu şi-ar fi ridicat pensia din 1999.

Pensia pe care o primeşte Nadia Comăneci de la statul român este una uriaşă. Pentru meritele sportive, „Zeiţa de la Montreal” încasează lunar 13.149. Pensia e de 10 ori mai mare decât cea de militar primită de Ilie Năstase.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și