Închide meniul

Pensia pe care o încasează Ion Ţiriac, lună de lună, de la statul român. Nadia Comăneci primeşte mai mulţi bani

Publicat: 31 decembrie 2022, 16:28

Reclamă
Pensia pe care o încasează Ion Ţiriac, lună de lună, de la statul român. Nadia Comăneci primeşte mai mulţi bani

O femeie celebră din România a vorbit despre Ion Ţiriac

Hepta

Pensia pe care o încasează Ion Ţiriac, lună de lună, de la statul român. Miliardarul român primeşte, lună de lună, o sumă mare de la statul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac încasează o sumă uriaşă de la statul român. După ce s-a lăsat de tenis, Ion Ţiriac a lucrat în Ministerul de Interne ca ofiţer şi a ieşit la pensie cu cel de colonel, scrie evz.ro.

Pensia pe care o încasează Ion Ţiriac, lună de lună, de la statul român

În acest context, Ion Ţiriac încasează o pensie mare de la statul român. Miliardarului român îi intră în conturi suma de 12.000 de lei lunar. Conform unor surse, Ion Ţiriac nu şi-ar fi ridicat pensia din 1999.

Pensia pe care o primeşte Nadia Comăneci de la statul român

Pensia pe care o primeşte Nadia Comăneci de la statul român este una uriaşă. Pentru meritele sportive, „Zeiţa de la Montreal” încasează lunar 13.149. Pensia e de 10 ori mai mare decât cea de militar primită de Ilie Năstase.

Nadia a intrat în istoria sportului românesc și mondial în 1976, la Montreal, când a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice. Per total, marea noastră campioană a câștigat 5 medalii olimpice de aur, la Jocurile Olimpice din 1976 și 1980.

Reclamă

Schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de dolari. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

„Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și