Închide meniul
Foto

„Tot răul se va întoarce împotriva ta!” Soţia lui Dani Alves, pusă la zid că se distrează după ce a divorţat de fotbalistul aflat în închisoare

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 9:05

Soţia lui Dani Alves, pusă a zid după ce a ales să divorţeze de fotbalistul aflat în închisoare

Soţia lui Dani Alves, pusă a zid după ce a ales să divorţeze de fotbalistul aflat în închisoare

Dani Alves și Joana Sanz / Profimedia

Soţia lui Dani Alves a fost pusă la zid, după că se distrează, după ce a divorţat de fotbalistul aflat în închisoare de mai bine de două luni. Brazilianul a fost acuzat de viol, motiv pentru care a fost trimis între gratii. Imediat după ce scandalul a luat amploare, Joana Sanz, soţia acestuia, a anunţat că vrea să se despartă de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joana Sanz şi Dani Alves formează un cuplu din 2015, atunci când brazilianul încă era jucător de bază la Barcelona. Cei doi s-au căsătorit în 2017, iar modelul brazilian a ales să pună capăt mariajului după şase ani.

Soţia lui Dani Alves, pusă la zid că se distrează după ce a divorţat de fotbalistul aflat în închisoare

Joana Sanz a anunţat, pe contul oficial de Instagram, că va divorţa de Dani Alves, după ce acesta a fost arestat, pe motiv că ar fi violat o femeie.

Reclamă

Modelul brazilian se pare că a trecut repede peste despărţirea de fostul fundaş de la Barcelona. Aceasta a postat mai multe videoclipuri în care dansează şi şi se distrează (vezi galeria foto de la finalul articolului), în timp ce fostul ei partener face greva foamei în închisoare.

În acest context, Ney Alves, fratele lui Dani Alves, a pus-o pe la zid pe Joana, acuzând-o că l-a lăsat pe fostul fotbalist de la Barcelona atunci când viaţa i-a devenit un calvar.

Reclamă

„Poți fi sigură că tot răul pe care îl faci se va întoarce împotriva ta, pentru că Dumnezeu este corect și ce semeni aia culegi”, a fost mesajul transmis de Ney Alves, conform marca.com.

Dani Alves a ajuns să facă greva foamei în închisoare, după ce a aflat că soţia sa a luat dcizia de a se despărţi de el. Totodată, brazilianul nu mai vrea să mai vorbească cu nimeni, nefiind de acord cu despărţirea de cea care i-a fost alături timp de 8 ani.

Dani Alves a fst arestat preventin încă de la finalul lunii ianuarie, după ce a fost acuzat că a violat o tânără, într-un club de nopate din Barcelona. Acest fapt ar fi avut loc pe 30 decembrie, la scurt timp după ce fotbalistul a revenit de la Cupa Mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Joan Sanz a luat decizia de a se despărţi de Dani Alves, chiar dacă fotbalistul se află în închisoare

Joana Sanz a anunţat pe contul să oficial de Instagram, faptul că a luat decizia de a se despărţi de Dani Alves. Aceasta susţine, totodată, că a rămâne alături de fostul fundaş de la Barcelona, însă doar în calitate de prietenă.

„Am ales să îmi fie partener de viață o persoană care în ochii mei era perfectă. Întotdeauna era acolo când aveam cea mai mare nevoie, întotdeauna m-a sprijinit, m-a motivat să cresc, a fost afectuos, atent.

Este foarte dificil de acceptat că acea persoană mă poate sfâșia în mii de bucăți. Cred că voi avea nevoie de ani întregi pentru a-mi șterge din minte felul în care mă privea, ca și cum aș fi fost cea mai specială femeie din lume.

Și da, sunt incredibilă, pentru că muncesc din greu, sunt independentă, inteligentă, profundă, afectuoasă, amuzantă, fidelă și sunt un om bun. Sunt un om atât de bun încât, în ciuda răului pe care mi l-a cauzat, încă sunt lângă el.

Sunt și voi rămâne lângă el, însă într-un alt mod. Îl iubesc și îl voi iubi întotdeauna. Cine spune că iubirea se uită se minte sau nu a iubit cu adevărat, dar eu mă iubesc, mă respect și mă prețuiesc mai mult.

Când ierți, doare mai puțin, așa că voi rămâne cu magia și închei această etapă din viața mea care a început pe 18 mai 2015″, se arată în mesajul postat de Joana Sanz, pe contul său oficial de Instagram.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Au apărut zvonuri false cu privire la sinuciderea lui Dani Alves
Extra • 10 mart., 18:00
Au apărut zvonuri false cu privire la sinuciderea lui Dani Alves. Fratele său a răbufnit: „Vreți să îl vedeți mort!”
Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol
La Liga • 27 feb., 14:03
Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol
Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare
Extra • 22 feb., 13:29
Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare! Anunţul făcut de avocat
Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare
Extra • 22 feb., 11:47
Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare! „Suntem mulţumiţi”
Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare! Suma pe care i-o va plăti victimei
Extra • 22 feb., 11:22
Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare! Suma pe care i-o va plăti victimei