Închide meniul

Dani Alves rămâne în arest preventiv, după ce a fost acuzat de viol! Recursul a fost respins

Dan Roșu Publicat: 21 februarie 2023, 13:35

Dani Alves rămâne în arest preventiv, după ce a fost acuzat de viol! Recursul a fost respins

Dani Alves rămâne în arest preventiv, după ce a fost acuzat de viol

Maşina cu care Dani Alves a fost transportat la tribunal / Profimedia Images

  • Dani Alves rămâne în arest preventiv
  • Brazilianul e acuzat de viol

Fotbalistul brazilian Dani Alves, acuzat de viol, va rămâne în arest preventiv în Spania după ce recursul său a fost respins, marţi, de către tribunalul din Barcelona, din cauza „unui risc ridicat de a părăsi ţara”, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tribunalul confirmă arestul preventiv şi respinge recursul prezentat de apărare”, a indicat un comunicat publicat de autorităţile judiciare din Catalonia.

Tribunalul a invocat „riscul ridicat de a părăsi ţara” de către acuzat, coroborat cu „pedeapsa mare care îi poate fi aplicată în acest caz” şi ca urmare a mijloacelor financiare „care i-ar putea permite să părăsească Spania în orice moment pentru a fugi în Brazilia de unde nu ar putea fi extrădat”.

Reclamă

Dani Alves rămâne în arest preventiv

Fotbalistul brazilian Dani Alves a fost reţinut la Barcelona în cadrul unei anchete pentru o presupusă agresiune sexuală, fiind încarcerat din data de 20 ianuarie.

Pe 10 ianuarie, tribunalul din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat că a violat-o în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamă

La scurt timp după ce femeia a denunţat agresiunea sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura „Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM, care i-a reziliat înţelegerea pe 20 ianuarie.

Soția lui Dani Alves, dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei

Joana Sanz, soția lui Dani Alves, este dărâmată după cea mai „neagră” lună din viața ei. În decurs de numai o lună, mama tinerei de 29 de ani a decedat, apoi soțul ei a fost arestat preventiv pentru abuz sexual.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul fotbalist de la FC Barcelona continuă să își susțină nevinovoția prin vocea avocaților săi, chiar dacă probele indică contrariul.

În acest timp, soția lui Dani Alves suferă după cea mai grea perioadă din viața sa. În numai o lună, superba Joana Sanz și-a pierdut mama, apoi și-a văzut soțul aruncat în spatele gratiilor, sub acuzațiile de abuz sexual asupra unei tinere de 23 de ani, într-un club de noapte din Barcelona.

„În urmă cu fix o lună a trebuit să iau cea mai grea decizie din viața mea: să te las să pleci. Încă am senzația că, atunci când ajung acasă, o să mă primești cu entuziasm. Doare atât de tare să-ți simt mirosul și să nu te ascult.

Am atât de multă nevoie de îmbrățișarea ta, să te văd că râzi sau că dansezi… Am nevoie de bucuria ta. Mi-ai spus să nu plâng și promit că voi face tot posibilul să nu fac asta.

Trăiesc cele mai agitate zile, dar frigul acela interior mă însoțește mereu… Si uneori, mă rupe în mii de bucăți. Mă simt singură, stii? Mi-ai spus că oriunde aș fi, vei fi cu mine, dar nu te simt. Mulți oameni mă vor iubi și mă vor aprecia, dar dragostea de mamă este unică”, a fost mesajul postat de Joana Sanz, pe contul de Instagram.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol