Închide meniul

Tragedie în sport! Legendarul surfer Marcio Freire a decedat la vârsta de 47 de ani, după ce a fost „înghițit” de valurile uriașe

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2023, 17:43

Reclamă
Tragedie în sport! Legendarul surfer Marcio Freire a decedat la vârsta de 47 de ani, după ce a fost „înghițit de valurile uriașe

Marcio Freire era unul dintre veteranii din lumea surfing-ului

Marcio Freire era unul dintre veteranii din lumea surfing-ului

Marcio Freire, un legendar surfer din Brazilia, a decedat în mod tragic la vârsta de numai 47 de ani. Sud-americanul se afla la Nazare (Portugalia), considerat unul dintre cele mai periculoase puncte de surf din lume, unde valurile ating înălțimi colosale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Freire a căzut sub valurile uriașe și, din păcate, nu a putut fi salvat de medici.

Legendarul surfer Marcio Freire a decedat la numa 47 de ani

Punctul din Nazare este renumit pentru dimensiunile înspăimântătoare ale valurilor. Cel mai înalt val „călărit” vreodată acolo a atins 26 de metri. Germanul Sebastian Steudtner este surfer-ul care i-a făcut față.

De-a lungul timpului, s-au produs mai multe accidente în Nazare, însă cel al lui Marcio Freire este primul mortal.

„Un bărbat în vârstă de 47 de ani, de naţionalitate braziliană, a decedat în această după-amiază (joi) după ce a suferit un accident în timp ce practica surf tractat la Praia do Norte”, a transmis Autoritatea maritimă naţională într-un comunicat dat publicităţii, citată de agerpres.ro.

Reclamă

Conform unor surse locale, victima este Marcio Freire, unul din veteranii surfului XXL care a practicat acest sport timp de 20 de ani în arhipelagul Hawaii.

„Salvatorii au constatat că victima se afla în stop cardio-respirator, începând imediat manevrele de resuscitare şi de reanimare pe nisip. După mai multe tentative, nu a fost posibilă inversarea situaţiei”, se arată în comunicat.

Conform aceloraşi surse, condiţiile de mare nu erau periculoase. Mai mulţi profesionişti ai acestui sport, prezenţi şi ei joi la Nazare, i-au adus un omagiu lui Freire.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:30 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și