Închide meniul

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 august 2022, 12:29

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Tragedie uriaşă: baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit chiar în ziua în care împlinea 18 ani

Alessia Maria Raiciu, pierdere uriaşă pentru sportul românesc / Facebook Federatia Romana de Baschet

Tragedie uriaşă în sportul românesc: Alessia Maria Raiciu, una dintre cele mai talentate baschetbaliste ale generaţiei ei, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul teribil a fost făcut chiar de Federaţia Română de Baschet, care nu a oferit detalii despre motivul dispariţiei mult prea devreme dintre noi a Alessiei.

Tragedie uriaşă în sportul românesc: Alessia Maria Raiciu a murit în ziua în care a împlinit 18 ani

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme. Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.
Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în pace, Alessia!”, a scris Federaţia Română de Baschet, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și