Închide meniul

Fotbalistul Marijan Maric şi-a pierdut viaţa la doar 19 ani: „Nu ne găsim cuvintele”. A căzut cu maşina într-un râu

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 ianuarie 2022, 16:46 / Actualizat: 29 martie 2023, 23:24

Fotbalistul Marijan Maric şi-a pierdut viaţa la doar 19 ani: „Nu ne găsim cuvintele. A căzut cu maşina într-un râu

Marijan Maric şi-a pierdut viaţa

Sursa foto Facebook Dumbrăviţa

Fotbalistul Marijan Maric şi-a pierdut viaţa la doar 19 ani. Tragedia s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zeci de minute, iar apropiaţii fotbalistului sunt pur şi simplu dărâmaţi de la aflarea veştii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa în condiţii cumplite. Nu a avut nicio şansă după ce a fost implicat într-un accident mortal de circulaţie. Apropiaţii şi familia sunt în stare de şoc după ce au aflat de decesul acestuia.

Fotbalistul Marijan Maric şi-a pierdut viaţa la doar 19 ani

Fotbalul românesc este în doliu după ce fotbalistul de doar 19 ani al celor de la Ripensia Timișoara, Marijan Maric, a decedat. Fotbalistul cu origini sârbe era împrumutat de Ripensia Timișoara la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a. Tragedia s-a întâmplat chiar astăzi.  Fundașul care a venit ca un junior în România la formația LPS Banatul a căzut în rău cu mașina în această dimineața și a fost găsit decedat. Maric se afla cu încă un prieten în mașină, care din păcate, a decedat.

„Nu ne găsim cuvintele…Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.

Şi cei de la Dumbrăviţa, formaţia unde evolua Marijan Maric au rămas şocaţi când au aflat că tânărul a încetat din viaţă. „Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia. În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării”, spun cei de la Dumbrăviţa care au transmis şi mesajul antrenorului echipei.

Reclamă
Citește și:

„Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, mărturisește antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te aibă în pază, Marijan!„, mai spus cei de la Dumbrăviţa.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și