Închide meniul

Tragedie uriaşă! Un campion la skeet a murit la 19 ani. S-a împuşcat accidental în abdomen şi nu a mai putut fi salvat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 ianuarie 2022, 14:47

Tragedie uriaşă! Un campion la skeet a murit la 19 ani. S-a împuşcat accidental în abdomen şi nu a mai putut fi salvat

Cristian Ghilli a încetat din viaţă la 19 ani

www.nextquotidiano.it

Cristian a plecat la vânătoare cu prietenii săi, în pădurile de la Montecatini val di Cecina, din Pisa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Ghilli a murit după un accident la vânătoare

Din primele informaţii, se pare că Ghilli a apăsat accidental trăgaciul în timp ce s-a aplecat pentru a strânge gloanţele. A fost văzut de prieteni şi a fost apelat numărul de urgenţă. Ambulanţa a ajuns imediat, iar sportivul a fost transportat la spital.

Potrivit gazzetta.it, a fost activat cod roşu. Cristian a intrat direct în operaţie. Totuşi, din cauza sângerării severe, tânărul nu a supravieţuit intervenţiei chirurgicale.

La locul incidentului şi-au făcut apariţia mai mulţi poliţişti ai secţiei Ponteginori. Aceştia au luat declaraţii de la toţi cei prezenţi la vânătoare. Prietenii lui Ghilli încă erau şocaţi de cele întâmplate.

Reclamă

Mai multe personalităţi au transmis deja mesaje de condoleanţe. Cel al preşedintelului Federaţiei Italiene de Tir a fost cu adevărat emoţionant.

În octombrie anul trecut, tânărul jucător de skeet a fost încoronat campion mondial pe echipe și în proba mixtă, însoțind medalia de aur cu un al treilea loc individual la Cupa Mondială din Lima.În mai 2021 câștigase aurul la individual, pe echipe și la mixt, în cadrul Campionatului European de la Osjiek, din Croația. Cu respect, transmit condoleanțe în fața unei tragedii care îi lasă pe toți supărați. Să-ți fie ţărâna ușoară, Cristian„, a transmis Luciano Rossi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și