Închide meniul
Foto

Transformare uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger. Cum a ajuns să arate Christopher, la doi ani după ce era supraponderal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2022, 16:36

Transformare uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger. Cum a ajuns să arate Christopher, la doi ani după ce era supraponderal

Transformare uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger. Cum a ajuns să arate Christopher

Fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger a slăbit enorm / Colaj Instagram/Profimediaimages

A avut loc o transformare uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger. Christopher Schwarzenegger, în vârstă de 24 de ani, este de nerecunoscut după ce a slăbit enorm. Acesta a făcut uitate problemele cu greutatea pe care le avea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul cel mic al lui Arnold a absolvit Universitatea din Michigan în 2020 și a primit un mesaj emoționant. „Ești un campion, Christopher, te iubesc!„, a scris fostul star de la Hollywood pe contul său de Instagram. Reacția se pare că l-a motivat pe Christopher să ia o decizie care i-a schimbat viața.

Transformare uluitoare a fiului lui Arnold Schwarzenegger

Christopher Schwarzenegger a „dispărut” de sub lumina reflectoarelor și a început lupta cu kilogramele.

„A început să se antreneze și să facă alegeri alimentare mai bune”, a anunțat un apropiat al său, potrivit hollywoodlife.com.

Rezultatele procesului de slăbire sunt uimitoare. Christopher și-a făcut apariția la ziua de naștere a fratelui său, Patrick Schwarzenegger, și a întors toate privirile. Transformarea pe care a avut-o în ultimii doi ani este una de senzație (Vezi GALERIA FOTO de mai jos)

Reclamă
Aşa arată acum fiul lui Arnold Schwarzenegger
Christopher Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger este cunoscut pentru modul incredibil în care a arătat încă din copilărie. La 14 ani a lăsat fotbalul și a început să scrie istorie în culturism.

Până să facă show la Hollywood, Arnold a fost de neoprit în cel mai important concurs de bodybuilding. A cucerit şapte titluri la Mr. Olympia. Chiar şi la 75 de ani este într-o formă de zile mari.

Duel inedit între Mike Tyson şi Arnold Schwarzenegger

Mike Tyson și Arnold Schwarzenegger au surprins anul trecut, când și-au încercat forțele într-un mod total neașteptat. În vila de lux din Los Angeles a celebrului actor a avut loc un meci de şah! Titanii au fost filmaţi de fostul luptător din UFC, Henry Cejudo.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o onoare să fiu invitat în casa unui bărbat care mi se aseamănă. Arnold, este ‘Visul american'”, a reacţionat fostul medaliat olimpic pe contul său de Instagram.

Din păcate, Mike Tyson s-a confruntat în ultima perioadă cu grave probleme medicale. Legenda boxului a ajuns chiar și în scaun cu rotile, spre îngrijorarea fanilor săi.

Mike Tyson a oferit imagini greu de privit de către fanii săi. La puţin peste un an după ce a revenit în ring, campionul s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoit să se deplaseze în scaun cu rotile.

Mike Tyson, ajuns la 56 de ani, a declarat că suferă de sciatica. Problema medicală îi afectează nervii, şi mai ales cei de la spate, motiv pentru care nu se poate deplasa atunci când afecţiunea se declanşează.

Am sciatica de mai mult timp, se declaşează. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum.

Reclamă

Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a declarat Mike Tyson, citat de The Sun.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și