Închide meniul

Mike Tyson, primele declaraţii după ce a fost surprins în scaun cu rotile: „Când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 19:40 / Actualizat: 21 septembrie 2022, 7:11

Mike Tyson, primele declaraţii după ce a fost surprins în scaun cu rotile: „Când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc

Mike Tyson îl susţine pe Lionel Messi, după ce starul argentinei a fost ameninţat de Canelo Alvarez

Mike Tyson, în timpul unui eveniment/ Profimedia

  • Mike Tyson a oferit primele declaraţii, după ce a fost surprins în scaun cu rotile
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Mike Tyson a oferit primele declaraţii, după ce a fost surprins în scaun cu rotile. Fosta legendă din box a declarat că în prezent se simte bine, iar afecţiunea de care suferă nu-i mai dă bătăi de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mike Tyson a oferit imagini greu de privit de către fanii săi. La puţin peste un an după ce a revenit în ring, campionul s-a confruntat cu probleme de sănătate, fiind nevoit să se deplaseze în scaun cu rotile.

Mike Tyson, primele declaraţii după ce a fost surprins în scaun cu rotile

Mike Tyson, ajuns la 56 de ani, a declarat că suferă de sciatica. Problema medicală îi afectează nervii, şi mai ales cei de la spate, motiv pentru care nu se poate deplasa atunci când afecţiunea se declanşează.

Reclamă

„Am sciatica de mai mult timp, se declaşează. Iar atunci când se declanşează, nu pot nici măcar să vorbesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că este singura problemă de sănătate pe care o am. Mă simt foarte bine acum.

Reclamă

Toată lumea din casa mea este binecuvântată şi suntem toţi foarte recunoscători pentru tot ceea ce avem”, a declarat Mike Tyson, citat de The Sun.

Mike Tyson în scaun cu rotile! Imagini groaznice pentru fanii legendei boxului

Mike Tyson în scaun cu rotile! Este imaginea care a stârnit panică în rândul fanilor marelui boxer. Acesta a fost văzut pe aeroportul din Miami în scaun cu rotile. O imagine total diferită de ceea ce înseamnă Tyson în ochii fanilor săi.

La un an și jumătate de la revenirea în ring, Mike Tyson apare în fața oamenilor imobilizat în scaun cu rotile. Fostul boxer a luptat cu Roy Jones Jr în noiembrie 2020, iar acum are probleme de sănătate.

Reclamă 4 / 0/3

Un reprezentant al lui Mike a declarat că acesta are ”mici probleme la spate, nimic grav”. Aparent este vorba de o sciatică ce îi cauzează probleme la mers lui Tyson. ”Este ceva normal pentru un sportiv activ ca Mike”, a spus sursa citată de presa din SUA.

Ajuns la 56 de ani, Mike a declarat că se gândește deja la moarte. ”Știm cu toții că la un momentdat vom muri. Când mă uit în oglindă și văd petele alea maro de pe față, îmi dau seama că se apropie data de expirare”, a declarat Tyson.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani
Alte sporturi • 7 mart., 22:31
Mike Tyson revine în ring la 57 de ani! Se va lupta cu influencerul devenit boxer: „Plănuiesc să îl termin! Lupta vieții mele”
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Alte sporturi • 1 mart., 23:05
Mike Tyson l-a felicitat pe Saad Fathi, după ce libianul l-a făcut KO pe Adana Kone la Fight Nation Premium Boxing
Fight Nation Premium Boxing AntenaPlay
Alte sporturi • 1 mart., 18:35
Fight Nation Premium Boxing a fost LIVE STREAM în AntenaPLAY. Saad Fathi l-a învins prin KO pe Adana Kone
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Extra • 25 oct., 17:23
FOTO
Cum a ajuns să arate Mike Tyson la 57 de ani! Transformare incredibilă
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou
Alte sporturi • 4 aug., 12:36
Mike Tyson, în colţul lui Francis Ngannou, la debutul camerunezului în box. Meciul cu Tyson Fury va avea loc în Arabia Saudită