Închide meniul

Transformare incredibilă a lui Alex Rodriguez, după ce s-a despărțit de Jennifer Lopez. Cât a putut să slăbească după ce a început să meargă la sală

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 12:23 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:53

Transformare incredibilă a lui Alex Rodriguez, după ce s-a despărțit de Jennifer Lopez. Cât a putut să slăbească după ce a început să meargă la sală

Profimedia

ALex Rodriguez, alături de Jennifer Lopez

  • Alex Rodriguez și Jennifer Lopez s-au despărțit
  • Cum arată acum bărbatul

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez erau împreună de aproape patru ani. Cei doi chiar au anunțat în 2019 că se vor logodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lopez și Rodriguez aveau mai multe afaceri împreună. Anul trecut au încercat să cumpere echipa de baseball New York Mets, dar înțelegerea a picat. După ce s-a despărțit de Jennifer Lopez, Alex Rodriguez a slăbit foarte mult.

Chiar dacă faimosul sportiv a menționat că slăbitul lui se datorează în mare parte și mersului la sală, fanii au spus, mai în glumă, mai în serios, că nimic nu se compară cu „dieta” cauzată de o despărțire.

Reclamă

Alex Rodriguez a avut o cariera în baseball de peste 20 de ani. El a jucat pentru Seattle Mariners (1994-2000), Texas Rangers (2001–2003) și New York Yankees (2004–2013, 2015–2016). Rodriguez a fost ales de trei ori cel mai bun jucător de baseball din SUA.

Reclamă

Și tu poți încerca rețeta de slăbire a lui Alex Rodriguez chiar la tine acasă.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Reclamă 4 / 0/3

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jennifer Lopez
Diverse • 13 mart., 10:13
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit! Fostul jucător de baseball ar fi înșelat-o pe celebra căntăreață
Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez
Diverse • 31 mai, 16:40
Investiţie de 1.65 miliarde de dolari făcută de Jennifer Lopez. I-a lăsat pe toţi cu gura căscată