Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 10:43 / Actualizat: 11 septembrie 2023, 13:00

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu

Colaj Instagram

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport. Alexandra a devenit deja mamă şi este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să devină mamă, Alexandra Zmărăndescu a practicat cel mai periculos sport. Chiar fratele său mai mare, Mihai, era cel care o antrena la MMA. Ulterior, Alexandra Zmărăndescu şi-a întâlnit marea iubire şi a devenit mamă.

Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport

Ulterior, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu s-a reprofilat şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi instructori de fitness. Alexandra Zmărăndescu a şi slăbit, iar acum arată răvăşitor. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU FIICA LUI CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU) Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Alexandra Zmărăndescu nu vorbeşte cu tatăl ei, lucru pe care cei doi l-au recunoscut în public. Alexandra Zmărăndescu este o fire rebelă, lucru ce este scos în evidenţă şi de tatuajele pe care le are.

Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Alexandra Zmărăndescu a luat lecţii de MMA de la fratele ei

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Mihai Zmărăndescu este şi vlogger.

„-De câte ori i-ai ameninţat vreunul dintre iubiţi?
-De mai multe ori (n.r. râde)!
-E greu să ai un frate ca el
-Nu, deloc. Ba chiar a înlocuit o parte care mi-a lipsit foarte mult„, au spus Mihai şi Alexandra într-un interviu acordat AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și