Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a lui Marian Savu, fostul golgheter al Ligii 1. Fostul atacant cu greu mai poate fi recunoscut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2023, 15:25

Reclamă
Transformarea radicală a lui Marian Savu, fostul golgheter al Ligii 1. Fostul atacant cu greu mai poate fi recunoscut

Transformarea radicală a lui Marian Savu

Colaj Facebook

Transformarea radicală a lui Marian Savu, fostul golgheter al Ligii 1. Marian Savu este unul din foştii golgheteri ai campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Savu a fost unul dintre cei mai importanţi atacanţi din campionat, de la finalul anilor 90. În cariera sa, Marian Savu a jucat la Dinamo, Rapid, FC Naţional sau Şahtior Doneţk. Finalul carierei l-a găsit la Petrolul Ploieşti.

Transformarea radicală a lui Marian Savu, fostul golgheter al Ligii 1

Vârful carierei pentru Marian Savu a fost în sezonul 1999 – 2000, când a fost cel mai bun marcator din campionatul României. În acel sezon, în tricoul celor de la FC Naţional, Marian Savu a marcat numai puţin de 20 de goluri.

Imediat, Marian Savu a prins transferul carierei la Şahtior Doneţk. Fostul atacant s-a schimbat radical după ce s-a lăsat de fotbal şi are o alură, mai degrabă, de om de afaceri. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU MARIAN SAVU ÎN GALERIA FOTO)

Aflat la un eveniment caritabil la care a participat, Marian Savu a comentat şi finalul din acest sezon al Ligii 1. Fostul atacant nu a ezitat să îl ironizeze pe Gigi Becali, după ce FCSB a pierdut titlul în faţa celor de la Farul.

Reclamă

„Cum am mai spus, am avut inspirația să cred că Gică Hagi a inventat ceva și cei de la Farul au reușit să câștige acest campionat. Depindea de el ca, în penultima etapă, să facă ceva ca să câștige acest campionat. Drept dovadă, a și reușit acest lucru. 

Probabil că mulți s-au bucurat că a luat Farul campionatul ca să nu fie antrenorul anului Gigi Becali, așa ca a ieșit Gică antrenorul anului. Fiecare face ce vrea la clubul lui, aduce pe cine vrea, dar cred că orice echipă profesionistă ar trebui să aducă un antrenor. Și Gigi ar trebui, dacă tot hotărăște să fie antrenor, să urmeze pașii și să devină antrenor”, a spus Marian Savu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League Vezi toate știrile
Citește și