Închide meniul

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja! Dezvăluiri cutremurătoare ale soţiei sale: „Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 22:18

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja! Dezvăluiri cutremurătoare ale soţiei sale: „Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi!

Rudel Obreja a murit la 57 de ani

Rudel Obreja a murit / Inquam

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja înainte să moară au fost copleşitoare. Soţia sa a făcut dezvăluiri cutreurătoare. Rudel Obreja a murit la 57 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonia Obreja a făcut dezvăluiri cutremurătoarea după moartea soţului său. Aceasta a spus că Rudel Obreja a spus că i-a iertat pe toţi cei care i-au făcut rău.

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja

A plecat împăcat cu toată lumea. Nu mai purta nimănui niciun fel de pică. Ba chiar mi-a spus că își dorește ca Dumnezeu să-i ierte pe călăii săi! `I-am iertat pe toți`, așa mi-a zis!

Și-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. `Eu astăzi voi pleca!`. Și așa a și fost!. Şi-a simțit sfârșitul aproape. Nu voi uita niciodată cum mi-a zis că urmează să ne părăsească. ”Eu astăzi voi pleca! Și așa a și fost!”, a spus Antonia Obreja pentru playtech.ro.

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Mesaj emoţionant, cu câteva zile înainte de deces

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Fostul şef al Federaţiei Române de Box suferea de cancer şi a avut un mesaj emoţionant pentru prietenul său, Viorel Plosca, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Box.

Reclamă

Plosca a fost şi cel care a anunţat decesul lui Rudel Obreja. Obreja se trata într-un spital civil, după ce fusese eliberat de Tribunalul Ilfov, după ce chiar şi Consiliul Mondial al Boxului ceruse eliberarea fostului boxer român, ajuns la 57 de ani.

„A murit acasă. A murit cu demnitate. Acum câteva zile mi-a spus la telefon că doar bunul Dumnezeu mă mai poate ajuta să trec peste asta. Era resemnat şi vorbea greu”, a spus Plosca, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Reclamă 4 / 0/3

Rudel Obreja, cinci ani de închisoare

În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat.

Pe 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. El a solicitat suspendarea executării pedepsei, argumentând că are cancer cu metastaze şi doreşte să se trateze corespunzător.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și