Închide meniul
Foto

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea: „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iulie 2023, 10:03

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea: „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat!”

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea

AntenaSport

Ultraşii CSA Steaua se revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea. Aceştia au afişat mai multe bannere prin care lansează atacuri dure la adresa lui Gigi Becali şi a lui Marcel Ciolacu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii din Peluza Sud nu acceptă ideea ca FCSB să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Aceştia au afişat mai multe bannere pe străzile din Bucureşti prin care îşi strigă nemulţumirea, iar Gigi Becali şi Marcel Ciolacu sunt principalele ţinte.

Ultraşii CSA Steaua, revoltă după ce FCSB e la un pas să joace în Ghencea

„Jos labele de pe Ghencea„, „Prim-ministrul, în slujba unui condamnat / Mai nou, legile se dau de la Palat” sau, „Doar Steaua în Ghencea„, sunt câteva dintre mesajele afişate de ultraşi.

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea

Reacţia lui Adi Popa, după ce a aflat că FCSB – Dinamo se poate juca în Ghencea. Fostul jucător de la CSA Steaua crede că derby-ul are şanse mari să se dispute pe stadionul Steaua.

Totuşi, Adi Popa a spus că nu i se pare normal ca să fie implicaţi şi persoane cu putere de decizie din politică, pentru ca echipa lui Gigi Becali să joace în Ghencea. Patronul de la FCSB a spus că „are informaţii” conform cărora premierul Marcel Ciolacu „a dat ordin” ca echipa lui Becali să poată juca în Ghencea.

Reclamă

„Nu ştiu dacă va juca FCSB acolo. Probabhil că da, dacă stadionul nu este închiriat de altcineva. Am văzut că sunt ordine de sus, de la preşedinţi, miniştri şi mai ştiu eu ce. Nu cred nu îşi au locul în fotbal. Fotbalul trebuie să fie al oamenilor de fotbal şi atât„, a spus Adi Popa în exclusivitate pentru AS.ro.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea! Ministrul Apărării Naţionale ia decizia

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

Reclamă 4 / 0/3

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea: „Ciolacu le-a dat ordin”

Gigi Becali, convins că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Derby-ul este programat în etapa a doua a noului sezon din Liga 1, dar nu se poate juca pe cel mai mare stadion al ţării.

Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan. Îţi dai seama în ce ţară trăim, să îţi fie frică de Talpan. Dacă de Talpan ţi-e frică… Cât e Ciolacu, nu îmi fac griji. Unde să joci? O să jucăm în funcţie de meciuri, Ghencea şi Arcul de Triumf. Şi pe Arena Naţională, meciurile de anvergură.

(n.r. – Nu vă e frică de incidente?) Ce incidente? De ce avem miliţia? Miliţia e să stea ca în Franţa. Ce e aia incidente? Eşti cuminte, îţi vezi de treaba ta. Eşti vagabond, miliţia, te arestează, puşcărie! Ce incidente? Mă apuc să fac şi eu incidente. Facem incidente cu toţii. La Peluza Sud, majoritatea sunt băieţii mai educaţi, cu şcoli. Au ei ce au cu mine, dar nu sunt oameni proşti”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și