Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea! Ministrul Apărării Naţionale ia decizia

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2023, 16:24

Reclamă
FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea! Ministrul Apărării Naţionale ia decizia

FCSB - Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

Stadionul Steaua / Hepta

FCSB – Dinamo e la o singură semnătură de a se disputa pe Ghencea. Cel care va decide dacă Stadionul Steaua va găzdui derby-ul de pe 22 iulie din etapa a 2-a a Ligii 1 este Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Bichir, Comandantul CSA Steaua, susţine că Ministerul Apărării va decide dacă FCSB şi Dinamo se vor duela pe Ghencea. Clubul Armatei nu va putea decât să pună în aplicare hotărârea.

FCSB – Dinamo, la o singură semnătură de Ghencea

Pe de altă parte, Bichir a dezminţit informaţia conform căreia ar fi purtat o discuţie cu suporterii din Peluza Sud, cărora le-ar fi explicat că „nu riscă închisoarea pentru a încălca regulile”.

Din informaţiile Antena Sport, ultraşii Stelei vor să facă tot posibilul să împiedice FCSB să joace pe Ghencea. Pe grupurile suporterilor din Peluza Sud se caută „soluţii” înaintea partidei.

Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea

Mai mult, Gabi Balint anunţă scandal uriaş, dacă FCSB – Dinamo se va disputa pe Ghencea. Partida din etapa a doua a Ligii 1 ar putea aduce un conflict de proporţii între ultraşii CSA Steaua din Peluza Sud şi cei de la Peluza Nord.

Reclamă

”Eu mă gândesc că domnul prim-ministru avea ocazia să meargă la Steaua – Dinamo acum puțin timp, dar a ratat-o, sau poate pentru că nu era în funcția respectivă, nu era așa important.

Eu ți-am zis la o emisiune trecută că FCSB va juca în Ghencea, auzisem niște lucruri. Dacă tot nu e voie să se implice politicul în fotbal, de ce să se facă la noi? Sau când vorbim despre bani publici și omorâm tot cu bani publici, când intervine cineva din politic, e permis.

Stadionul respectiv nu a fost închiriat pentru că sunt alte lucruri decât la un stadion normal, care depind de Ministerul Apărării. N-au fost puse la punct, asta a fost principala problemă. Acum, se pot rezolva.

Reclamă 4 / 0/3

Nici n-au fost multe cluburi care au vrut să joace acolo, doar FCSB și-a exprimat dorința. Se știe conflictul dintre cele două cluburi. Va fi un conflict dacă FCSB va juca acolo. Patronul FCSB-ului zicea că nu vrea să joace acolo, să nu apară un conflict, ca pe urmă, cum ne-a obișnuit, să-și schimbe părerea.

Din partea mea, să joace, dar acolo a fost stadionul Stelei, e terenul Armatei. Știi prea bine că cele două părți de suporteri sunt în conflict. Dacă FCSB va juca acolo, se vor întâmpla anumite lucruri, care nu îmi doresc să se întâmple”, a spus Balint, citat de digisport.ro.

LPF a reprogramat derby-ul FCSB – Dinamo! Partida care trebuia să se desfăşoare pe 23 iulie a fost mutată cu o zi mai devreme, pe 22 iulie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și