Închide meniul

Uluitor! De ce a refuzat Steaua Roșie să țină banner-ul cu mesajul “Opriți războiul”! Antrenorul n-a vrut să comenteze, apoi un jucător al sârbilor a dezvăluit totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 aprilie 2022, 15:36

Uluitor! De ce a refuzat Steaua Roșie să țină banner-ul cu mesajul “Opriți războiul”! Antrenorul n-a vrut să comenteze, apoi un jucător al sârbilor a dezvăluit totul

Aaron White a dezvăluit de ce au refuzat jucătorii de la Steaua Roșie să țină banner-ul cu “Opriți războiul”

Twitter

Aaron White (29 de ani) a rupt tăcerea după incidentul care a indignat o lume întreagă. Jucătorii de la Steaua Roșie Belgrad au refuzat să țină bannerul cu mesajul “Opriți războiul” înaintea meciului cu Zalgiris Kaunas. Sportivul american a dezvăluit că așa li s-a transmis înaintea duelului din Euroliga de baschet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aaron White a dezvăluit ce s-a întâmplat înaintea meciului din Lituania, dintre Zalgiris Kaunas și Steaua Roșie. Jucătorii sârbi au refuzat să țină banner-ul inscripționat cu mesajul “Stop War” (trad. – Opriți războiul), iar întregul stadion a început să-i huiduie.

Aaron White a dezvăluit de ce au refuzat jucătorii de la Steaua Roșie să țină banner-ul cu “Opriți războiul”

White nu s-a ferit și a mărturisit în mod public de ce au decurs sârbii la gestul respectiv, care a stârnit reacții extrem de dure atât în sală, cât și în mediul online.

“Ca echipă, ni s-a transmis să nu atingem acel banner. Aș vrea să clarific faptul că nu susțin războiul și vreau să fie pace în lume!”, a scris Aaron White, pe contul de Twitter.

Reclamă

Antrenorul de la Steaua Roșie n-a vrut să vorbească despre incidentul cu banner-ul „Opriți războiul”

Explicația lui Aaron White a venit la scurt timp după ce antrenorul de la Steaua Roșie a evitat să vorbească pe marginea subiectului. 

“Aceasta nu este o întrebare pe care să mi-o adresație mie.”, a spus Dejan Radonjic, la finalul meciului din Euroliga de baschet.

Pe teren, Zalgiris Kaunas s-a impus in-extremis în duelul cu Steaua Roșie, scor 103-98, în runda cu numărul 21 din Euroligă.

Reclamă 4 / 0/3

Preț de zeci de secunde, mii de fani i-au huiduit vehement pe sârbi, care au stat cu mâinile la spate în timp ce adversarii lor afișau mesajul pentru încetarea războiului.

 

Recomandări
  • De ce au refuzat jucătorii de la Steaua Roșie să țină banner-ul cu „Opriți războiul”
  • Aaron White a dezvăluit totul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și