Închide meniul

Un arbitru din România a murit la doar 26 de ani, după ce a suferit un infarct

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 12:23

Reclamă
Un arbitru din România a murit la doar 26 de ani, după ce a suferit un infarct

Un arbitru din România a murit la doar 26 de ani

Alberto Şerban/ Facebook Alberto Şerban

Un arbitru din România a murit la doar 26 de ani. Alberto Ştefan, fost jucător al celor de la Unirea Bascov, a suferit un infarct şi nu a mai putut fi salvat de medici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alberto Şerban a fost un tânăr pasionat de fotbal, care a evoluat la formaţia din Liga a 3-a, Unirea Bascov. Ulterior, acesta a început să arbitreze şi meciuri din ligile inferioare din România.

Un arbitru din România a murit la doar 26 de ani, după ce a suferit un infarct

Vestea tragică legată de moartea lui Alberto Şerban a fost confirmată şi de primarul comunei Bradu, de unde provenea tânărul arbitru.

„În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă.

A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească!”, se arată în mesajul postat de primarul Dan Stroe, pe contul său de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Şi cei de la Unirea Bascov, echipă la care Şerban a evoluat, au postat un mesaj emoţionant pe contul oficial.

„Clubul nostru transmite condoleanțe familiei fostului nostru jucator, Șerban Alberto. Acesta s-a stins din viata la doar 26 de ani. Dumnezeu să-l ierte!”, se arată în mesajul postat de Unirea Bascov.

Alberto Şerban a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică din cadrul Universităţii din Piteşti şi arbitra meciuri din ligile inferioare din România.

Reclamă

De asemenea, pe lângă arbitraj, Alberto Şerban mai deţinea şi o firmă de tractări auto. De altfel, cu câteva ore înainte să moară, acesta a postat o fotografie care demonstra faptul că este la job, notează anchetaonline.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal! Bară pentru nemţi

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și