Închide meniul

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău. Suma de bani cerută

Reclamă

Publicat: 1 martie 2024, 23:29

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău. Suma de bani cerută

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău, la un meci al lui U Cluj / Profimedia Images

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău. Antrenorul celor de la U niversitatea Cluj ar fi fost şantajat cu imagini cu fiica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Cluj, bărbatul i-ar fi solicitat suma de 25.000 de euro. Banii ar fost plătiţi în schimbul unui teren pe care Sabău urma să îl achiziţioneze.

Un bărbat a fost condamnat la 3 ani de închisoare după ce l-a şantajat pe Ioan Ovidiu Sabău

Conform clujust.ro, suma de bani ar fi fost solicitată pentru a nu se face publice imagini compromiţătoare cu fiica antrenorului de la Universitatea Cluj. „La momentul în care a părăsit respectiva religie, martora a realizat mai multe filmulețe în care prezenta o părere negativă referitoare la martorii lui Iehova, filmulețe pe care le-a înaintat inculpatului și soției acestuia (…) La 21.02.2023, inculpatul a urmărit-o pe persoana vătămată Ioan Ovidiu Sabău, de la stadionul Universității Cluj până la adresa de domiciliu. În acest loc, inculpatul i-a cerut o sumă de bani pentru a nu difuza către mass-media fotografii și înregistrări compromițătoare, care ar fi de natură să afecteze imaginea persoanei vătămate, acesta fiind antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj”, se arată în actele depuse la dosar.

Iona Ovidiu Sabău poate obţine o performanţă fantastică şi să ducă echipa în playoff. În acest moment, Universitatea Cluj ocupă locul 6, ultimul care asigură prezenţa în playoff.

Sunt 90 de minute în care fiecare trebuie să înțeleagă ce putem câștiga, dar în același timp ce putem și pierde. Sigur, mai mult pozitiv, calificarea în play-off este un obiectiv măreț. Jucătorii vor lupta pentru un astfel de obiectiv. Și ce ar însemna asta pentru oamenii minunați care ne susțin. Cred că putem câștiga, dacă ne sacrificăm toți pentru echipă. Contează forate mult pentru noi ca fanii noștri să fie duminică lângă noi. Să nu uite că sunt importanți și că au contribuit la performanțele noastre. Duminică avem nevoie să ne sprijine, să vină cât mai mulți. Ei sunt familia „U”. Împreună suntem puternici”, a spus Ioan Ovidiu Sabău într-o conferinţă de presă, înaintea partidei cu Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și